BREAKING NEWSȘtiri

USR-PLUS, PNL și PMP s-au decis să susțină un candidat pentru funcția de viceprimar al Câmpinei

UPDATE, 26 martie. Cezar Grama (Partidul Verde) confirmă că susține propunerea de viceprimar a USR-PLUS, PNL și PMP și îl atacă din nou pe primarul Alin Moldoveanu. „Subscriu la Proiectul de Hotărâre privind nominalizarea unui vicepimar în Câmpina, desemnat de către majoritatea USR-PLUS, PNL, PMP. Este vizibilă incapacitatea primarului Alin Moldoveanu de a coagula majoritatea în Consiliul Local, care a generat un timp de așteptare nepermis de mult, întrucât intențiile acestuia sunt altele; acesta încă se erijează în conducătorul din umbră al Partidului Verde din Câmpina, deși realitatea confirmă că este „de facto”. Privim cu încredere spre un viitor mai bun pentru câmpineni!”

Zilele trecute trăgeam un semnal de alarmă cu privire la faptul că au trecut aproape șase luni de la alegerile locale și administrația locală încă nu are un viceprimar, pe fondul negocierilor eșuate dintre forțele politice reprezentate în Consiliul Local, dar și al neimplicării primarului independent Alin Moldoveanu în această situație fără precedent în istoria politico-administrativă postdecembristă a Câmpinei.
Dorind parcă să ne contrazică, forțele de dreapta din Consiliul Local Câmpina s-au mobilizat și, potrivit unor informații obținute din partea mai multor surse din mediul politic, USR-PLUS, PNL și PMP s-au hotărât să formeze o majoritate simplă pentru alegerea viceprimarului Câmpinei, urmând ca în ședința Consiliului Local din 31 martie, cele trei formațiuni politice să înainteze un proiect de hotărâre în acest sens.
Proiectul de hotărâre va fi semnat, cel mai probabil, de consilierii municipali Marius Anghelescu (PMP), Dan Nica (PNL) și Viorica Vane (USR-PLUS), iar majoritatea simplă, de 10 voturi necesare pentru validarea proiectului, va fi asigurată, din câte se pare, de consilierii USR-PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama, de la Partidul Verde.


Potrivit acelorași surse, propunerea celor trei formațiuni pentru funcția de viceprimar va fi consilierul USR-PLUS Liviu Dumitrache, alianța de dreapta constituită în acest scop neintenționând să formeze o majoritate care să-și asume pe termen lung guvernarea orașului din punct de vedere legislativ, alături de primarul Alin Moldoveanu.

Liviu Dumitrache este absolvent al Școlii Militare „Ioan Vodă” Sibiu, specializarea „Maiștri militari”, în prezent pensionar. De asemenea, a absolvit cursurile Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul UPG Ploiești, specializarea „Inginerie economică în domeniul mecanic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare