Știri

Un nou medic ortoped la Spitalul SanConfind

(P) La Cabinetul Ortopedie din cadrul Policlinicii SanConfind lucrează, de curând, un nou medic ortoped. Este vorba despre doctorul Roman Popescu, medic specialist, sosit de la cel mai  important spital de ortopedie din București: Spitalul „Foişor”. Domnul doctor are o bogată experiență în ortopedie și traumatologie, fiind un profesionist desăvârșit, dedicat total meseriei și îngrijirii tuturor pacienților care îl solicită. Nu peste mult timp, domnul doctor își va lua doctoratul în specialitatea pentru care s-a pregătit atâția ani. 
Doctorul Roman Popescu a susținut o serie de conferințe în străinătate și a scris mai multe articole în „International Orthopaedics” (SICOT), precum și în alte publicații medicale de specialitate. 
Noul discipol al lui Hipocrat care s-a alăturat echipei medicale SanConfind va acorda consultații în fiecare vineri, în intervalul orar  16.00 – 20.00. 
Persoanele care doresc să se programeze pentru consultații pot face acest lucru sunând la numărul de call center (0244990), de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare