Știri

Un angajat al Primăriei Câmpina a fost confirmat cu COVID-19

COMUNICAT DE PRESĂ
Vă aducem la cunoștință că un angajat al Primăriei Municipiului Câmpina a fost identificat în cursul zilei de luni, 20 iulie 2020, ca fiind pozitiv la Covid-19 în urma testării voluntare efectuată în vederea planificării concediului de odihnă în afara țării.
Acesta este asimptomatic și se află începând de luni, în izolare la domiciliu.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova efectuează o anchetă epidemiologică în acest caz, iar angajații Primăriei Câmpina colaborează pe deplin cu aceștia, contacții direcți ai infectatului, angajați de asemenea ai primăriei rămânând în izolare la domiciliu.
În clădirile ce aparțin Primăriei Câmpina a fost efectuată dezinfecția necesară și sunt urmate în continuare rezultatele testelor ce vor fi făcute de către contacții direcți, respectiv instrucțiunile primite de la Direcția de Sănătate Publică Prahova.
Pe această cale, facem din nou un apel către cetățeni, pe care îi rugăm să fie în continuare precauți, să dea dovadă de responsabilitate, să poarte masca, în mod corect, în toate spațiile închise, să evite pe cât posibil locurile aglomerate și să respecte cu maximă atenție regulile de igienă. Dacă vor ține cont de toate aceste reguli simple și le vor trata cu maximă seriozitate, implicare și respect pentru comunitate, vor proteja sănătatea dumnealor, a familiilor dumnealor, dar și a prietenilor sau a colegilor.
Recomandăm ca informarea să se facă doar din surse oficiale și să se apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Documentele oficiale emise la nivel national în contextual 
pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro și pe www.cnscbt.ro
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare