BREAKING NEWSȘtiri

Surpriză de proporții înaintea alegerilor din PNL Câmpina! CODA al PNL Prahova i-a blocat candidatura lui Marian Nistor!

Cu doar câteva ore înaintea alegerilor din PNL Câmpina, care vor avea loc mâine, 7 iulie, la ora 18.00, Comitetul de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) al PNL Prahova i-a respins candidatura la funcția de președinte al organizației câmpinene lui Marian Nistor. ”Nu înțeleg ce se întâmplă și care sunt motivele pentru care mi-a fost respinsă candidatura la funcția de președinte. Îndeplinesc toate condițiile, am cotizația plătită la zi, vechime destulă în partid, figurez în baza de date validată la nivel național, am depus cererea de candidatură în termenul prevăzut și totuși mi s-a comunicat că am fost respins. Voi face contestație!” – ne-a declarat Marian Nistor.
Vă reamintim că până duminică, 4 iulie, termenul stabilit de CODA al PNL pentru depunerea candidaturilor, se înscriseseră în cursa pentru obținerea funcției de președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor (directorul Serviciului Public Piața Centrală) și Alexandru Vane (subprefect de Prahova).

Potrivit surselor noastre din PNL Câmpina, blocarea candidaturii lui Marian Nistor era previzibilă, în condițiile în care conducerea județeană a partidului își dorește cu orice preț înlocuirea vechii structuri conduse ani la rând de fostul primar Horia Tiseanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare