Știri

Spectacol inedit în premieră la Casa de Cultură „Geo Bogza”

Trupa de teatru „Zamora” vă invită joi, 8 iunie, 2017, ora 18.00, la Casa de Cultură „Geo Bogza”, pentru a urmări un spectacol inedit de artă dramatică: „Magazinul de bărbaţi” – fantezie comică pentru femei.
Spectacolul se bazează pe texte dramatice scurte scrise în adolescenţă de către autoarea româno-americană Alexandra Ares (foto) şi publicate în volumul de debut „Exilată în trecut” (Editura Cartea Românească, 2005), dar şi pe un fragment din mini-romanul acesteia − „Cealaltă fată” (The Other Girl), scris în 2011 şi distins cu Premiul „Next Generation Indie Book” pentru „Cea mai bună nuvelă independentă din SUA” pe 2012. 
Alexandra Ares este nimeni alta decât fiica scriitorului Dinu Grigorescu, cel care semnează regia acestui spectacol împreună cu Valeria Ioniţă. 
În distribuţie: Luiza Bianu, Cecilia Fâncu, Valeria Ioniţă, Roxana Manciulea, Cristina Achim, Horia Bârleanu, Virgil Nicolae, Marius Bratosin, Cezar Dedulescu, Andrei Boarcăş.
Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 22 mai şi costa 10 lei în partea a doua a sălii şi 15 lei in prima parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare