Știri

S-au stabilit numărul de locuri şi condiţiile de admitere în instituţiile de învăţământ militar

La admiterea din acest an, la instituţiile subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru ISU şi poliţie, vor fi scoase la concurs 170 de locuri. 45 dintre acestea sunt la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri, iar 125 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.
De asemenea, la concursul de admitere, sesiunea 2010, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii, vor fi scoase la concurs următoarele locuri:
– Academia Tehnică Militară – Bucureşti – 46 de locuri, bărbaţi şi femei;
– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 19 locuri, bărbaţi şi femei;
– Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” – Braşov- 20 de locuri, bărbaţi şi femei;
– Institutul Medico-Militar – 5 locuri, bărbaţi şi femei;
– Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – 10 locuri, bărbaţi şi femei;
– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – Piteşti – 18 locuri,  bărbaţi şi femei;
– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” – 10 locuri, bărbaţi şi femei.
Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar (academii) vor fi primite până la data de 31 mai iar pentru şcolile postliceale până la data de 30 iunie 2010. Concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti se organizează şi se desfăşoară într-o singură sesiune, în perioada 21.08-03.09.2010, conform graficului ce va fi stabilit de către instituţia de învăţământ şi publicat la adresa www.scoaladepompieri.ro, iar la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri se organizează şi se desfăşoară în  perioada 18 iulie – 1 august 2010. Pentru informaţii privind datele de prezentare, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia accesaţi  www.academiapolitie.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare