Știri

Răzvan Bălăşescu a fost învestit ca primar la Breaza

Săptămâna trecută a avut loc la Breaza, învestirea primarului Răzvan Bălăşescu, reprezentând formaţiunea politică USL, acesta fiind membru PNL. Şedinţa de învestire s-a petrecut în prezenţa prefectului Marius Sersea, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Roşca şi a altor oficialităţi.
„Aşa cum am spus mereu şi, cum am jurat mai devreme, îmi voi mobiliza toate forţele şi voi depune toate eforturile pentru binele Brezei, pentru a aduce Breaza în secolul XXI şi pentru a aduce Breaza în Europa, pentru a fi mândri de Breaza noastră” a spus noul primar, Răzvan Bălăşescu, în discursul său.
Mircea Roşca nu a pierdut prilejul de a sublinia faptul că de 10 ani îşi doreşte ca Breaza să fie condusă de un liberal, asigurând auditoriul că „sunt pe mâini bune. Am considerat că a sosit momentul în administraţia publică din România, de a nu mai ieşi în faţă cu oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor”.
Prefectul Marius Sersea a spus în alocuţiunea sa că speră ca „în curând, şi în exterior, imaginea Brezei va fi exact cum arată primăria Breaza”, cunoscută fiind clădirea modernă a acesteia, construită în mandatul fostului primar George Mărăcineanu.
Tot în cadrul şedinţei de învestire s-a ales şi viceprimarul, în persoana lui Gheorghe Richea, reprezentant al formaţiunii politice PP-DD, părând a fi pentru mulţi, o surpriză.
Întrebat cum percepe schimbarea la care participă, la predarea postului, fostul primar Nicolae Ferăstrăeru a spus că-l încearcă „un sentiment de linişte şi pace. În sfârşit, sper să stau şi eu liniştit, să pot să dorm liniştit, să mănânc liniştit. Îi urez noului primar să aibă grijă de brezeni, să aibă grijă de colectivul pe care l-am lăsat în urmă, succes în activitate şi să-şi pună în aplicare gândurile frumoase din campania electorală.” (Carmen Negreu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare