Știri

Primul concert al trupei El Negro în Câmpina

Vineri seară, în Club Live, a avut loc primul concert susţinut de formaţia El Negro în Câmpina. Deşi înainte de cântare componenţii trupei aveau câteva emoţii, neştiind cum vor fi primiţi de public, seara s-a dovedit a fi un real succes.Concertul ce a avut loc în Câmpina face parte din Turneul Naţional Aniversar El Negro, prin care membrii formaţiei şi fanii acestora sărbatoresc 10 ani de la înfiinţarea trupei. Bogadn Negroiu, liderul formaţiei şi totodată şi cel mai vechi component, spune că, din punctul lui de vedere, aceşti ani au fost evolutivi. Primii 5 ani au însemnat încercări, căutări şi comprimisuri, iar urmatorii 5 au fost reprezentativi şi definitorii pentru identificarea trupei.

Încă nu au aflat dacă rastamanii poartă sau nu şosete

În timpul aceluiaşi turneu aniversar, mai exact în luna aprilie, băieţii de la El Negro au găsit în maşina cu care se deplasează la concerte… o şosetă. De aici şi până la dilema „Rastamanii poartă şosete?”, nu a mai fost decât un pas. Astfel cei 7 membrii ai formaţiei şi-au propus să rezolve dilema până la finalul turneului. Vineri, în timpul concertului din Câmpina, nu reuşiseră, încă, să găsească un răspuns: „Mai testăm. Să se termine anul şi tragem linie la sfârşit”, a declarat solistul trupei.

Închisoarea Doftana – amintiri de la filmarea clipului „Ploaia”

O filmare specială. Aşa caracterizează membrii trupei filmarea clipului „Ploaia”, filmare ce a avut loc la închisoarea Doftana. De ce a fost o filmare specială? Bogdan Negrea răspunde simplu: „Pentru că a fost făcută cu prietenii, pentru că atmosfera a fost mai mult decât plăcută şi cel mai important este că s-a cântat live”. Pe lângă atmosfera frumoasă de care au avut parte atunci, băieţii au avut trecut şi prin întâmplări hazlii. Daniel „Beavis” Olteanu, în timp ce făcea un tur al închisorii, a constat că nu mai ştie să se întoarcă la colegi, iar directorul de imagine se pare că a fost speriat, într-o oarecare măsură, de starea deplorabilă a construcţiei. Din cauza acestui lucru într-un moment de repetiţii, acesta a strigat către Daniel Olteanu: “Beavis nu mai bate, cădem jos!!”

Urmează un turneu Acustic

Pentru că turneul aniversar se apropie de final, membrii trupei deja au făcut planuri de viitor. Aşa că, din luna februarie, vor începe să cutreiere din nou ţara, numai că de această dată vor face un Turneu Acustic. Tot anul viitor, prin martie-aprilie, vom avea parte de un nou album şi… un nou videoclip. Ca de obicei, băieţii vor lăsa publicul să aleagă piesa, printr-un sondaj pe pagina lor de internet: http://www.elnegro.ro/

Dragi câmpineni, rămâneţi aşa cum sunteţi!!

Le-a plăcut de noi şi nu numai atât. Ştiau de câmpineni că sunt oameni de viaţă, că iubesc muzica şi cel mai important că sunt open-minds (minţi deschise). Persoana care ne-a lăudat, a fost chiar basistul formaţiei, Radu Niculescu, care… surpriză: este câmpinean. Astfel, băieţii de la El Negro au transmis câmpinenilor cel mai frumos gând: „Rămâneţi aşa cum sunteţi!!”

Liviu Briciu: „El Negro s-au prezentat impecabil din toate punctele de vedere!”

Organizatorul evenimentului, Liviu Briciu, a fost mai mult decât mulţumit de prestaţia trupei El Negro, declarând că s-a simţit surprinzător de bine în calitate de gazdă, mai ales că băieţii s-au prezentat impecabil atât din punct de vedere muzical, cât şi din punctul de vedere al statutului de vedete. Cât de greu este să pui la cale un astfel de eveniment? Liviu Briciu, spune: „Pentru că nu suntem foarte mulţi oameni (eu şi cu mine – râde), îmi este foarte greu, dar cel mai important este că o fac cu plăcere, şi nu am privit niciodată acest lucru ca pe o corvoadă.” Totodată, aceste ne promite că nu v-a renunţa niciodată la ce este bun (nr. muzica bună şi cântată live), drept pentru care, până la sfârşitul anului vom mai avea parte de încă două evenimente importante în Club Live. Despre acestea, plus alte evenimente ce vor purta semnătura Liviu Briciu, vom reveni cu amănunte în ediţiile viitoare ale ziarului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare