Știri

Preluarea Spitalului Voila de către municipalitate, o afacere imobiliară?

A născut multe semne de întrebare decizia autorităţilor centrale ca, în procesul de descentralizare, administraţiei câmpinene să-i revină nu numai Spitalul Municipal, ci şi Spitalul de Psihiatrie Voila. De ce? Este greu de explicat, cel puţin la acest moment…
Două voci importante din peisajul câmpinean nu se sfiesc, însă, să vorbească despre interese imobiliare.
“Fără interese imobiliare locale nu văd vreo logică pentru această decizie. Acest fapt mi-a fost confirmat şi de Adrian Streinu Cercel, care mi-a spus direct că un asemenea tip de spital (ca şi cele TBC, de exemplu) trebuie să fie în administrarea Consiliului Judeţean sau, eventual, a Ministerului Sănătăţii. L-am întrebat pe dl. Adrian Streinu Cercel de ce s-a adoptat soluţia cu trecerea la Câmpina a Spitalului Voila şi răspunsul a fost sec: Decizie politică! Şi a fost de acord să-l citez, ceea ce am şi făcut”, scrie senatorul George Severin pe blogul său.
De asemenea, preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, la ultima conferinţă de presă a acestei formaţiuni politice, a vorbit despre acelaşi gen de interese. “De ce trebuie să treacă şi Spitalul de Psihiatrie Voila în administrarea municipalităţii, atâta vreme cât, în toată ţara, acest gen de spitale rămân în administrarea ministerului? Poate pentru că nici un alt spital de gen din ţară nu prezintă un interes imobiliar atât de ridicat precum Voila! Nici unul nu mai are atât de mult teren… O să vedem cine va intra în posesia acestui teren şi atunci vom afla răspunsul la multe întrebări”, a spus Virgil Guran.

2 Comentarii  

  1. Preluarea spitalului Voila cred ca este tot mana lui Anghel.Probabil vrea ferma si terenul de acolo.Asta este in stare de orice.

  2. Daca si Streinu Cercel spune ca este o decizie politica ,ce sa mai comentam.Spitalul Voila va ajunge pe mana hotilor astia din politica.Sunt dezamagit ca lumea nu intelege sa reactioneze cum se cuvine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare