Știri

Partidul Verde iese la atac în scandalul boicotării alegerii viceprimarului la Câmpina

Scandalul politic iscat de pe urma boicotării alegerii viceprimarului la Câmpina în ședința Consiliului Local ce a avut loc ieri, 23 decembrie, se amplifică de la o oră la alta. După replica USR, care explica astăzi, printr-un comunicat de presă, motivele boicotării, iată că a venit rândul Partidului Verde să își exprime punctul de vedere, alegând să o facă printr-un atac direct la adresa primarului independent Alin Moldoveanu, dar și la adresa propriilor consilierilor locali, Roxana Gheorghe și Noemi Ionescu, cărora președintele partidului, Cezar Grama, intenționează să le retragă sprijinul politic pentru sabotaj și trădare.

Publicăm mai jos comunicatul de presă al Partidului Verde, semnat de Cezar Grama, președintele filialei Prahova a acestei formațiuni politice.
„Referitor la sedinta Consiliului Local al Municipiului Campina din data de 23 Decembrie, am avut cele mai bune intentii pentru desemnarea prin vot a unui viceprimar responsabil, asumat de o majoritate stabila cu un program clar de guvernare locala care sa reprezinte interesele cetatenilor din Campina pentru urmatorii 4 ani.
Partidul Verde Prahova nu accepta intelegeri obscure, ci transparenta si asumare, motiv pentru care de urgenta vom initia si inainta spre aprobare catre Biroul National al Partidului Verde, retragerea sprijinului politic pentru cei 2 consilieri locali ai acestuia (Roxana Gheorghe, respectiv Noemi Ionescu). Intrucat prin votul acestor 2 consilieri locali s-au exprimat clar impotriva directiei Partidului Verde si mai mult de atat s-au raliat cu alte partide politice care au alte viziuni si doctrine politice, sabotand si tradand in acest mod Statutul Partidului Verde.
Partidul Verde Prahova nu poate accepta si tolera astfel de reprezentanti fara probitate morala si politica.
In acest context ii recomandam domnului primar Alin Moldoveanu sa ia pantoful de pe gatul anumitor consilieri locali pentru a demonstra “independenta” declarata si promovata pe parcursul campaniei electorale locale in fata electoratului campinean si in acelasi timp pentru echidistanta afisata.
Ne place sa credem domnule primar ca nu sunteti “dependent”, ci “independent” de jocuri de culise care sa vicieze o buna guvernare administrativa si care sa puna in dificultate acest mandat.
Partidul Verde va continua sa poarte discutii constructive, transparente, care sa genereze un program de redresare sanatos pentru municipiul Campina, luand in considerare majoritatea din Consiliul Local si care sa reprezinte exclusiv interesele cetatenilor.
Solicitam domnului primar sa ia in considerare votul campinenilor in Consiliul Local, sa participe la dialogul initiat de majoritatea consilierilor si sa respecte alegerea unui viceprimar ce va fi votat in mod democratic pentru binele campinenilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare