Știri

Organizaţia de femei a PNL Câmpina a dăruit copiilor de la Grădiniţa nr. 3 o zi de distracţie

Miercuri, 5 iunie, doamnele care reprezintă organizaţia de femei a PNL Câmpina au organizat o ieşire împreună cu două grupe de copii de la Grădiniţa nr. 3. Scopul acestei activităţi a fost acela  de a dărui micuţilor câteva ore de distracţie, alături de educatoare şi părinţii care au dorit să fie prezenţi, în simpaticul parc de joacă „Miţu-Chiţu” din Câmpina, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Evenimentul a fost amânat de pe data de 1 iunie pentru data de 5 iunie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Dat fiind că aceşti copii au o vârstă foarte fragedă, membrele organizaţiei au preferat să aibă certitudinea unei zile însorite pentru a însoţi copiii la locul de zbenguială „Miţu-Chiţu”.
Voioşia şi neastâmpărarea micuţilor nu le-a descurajat pe organizatoare, care au manifestat dorinţa de a se implica în viitor şi în ajutorarea copiilor de la Casa de Copii „Ada Marinescu”, precum şi în susţinerea elevilor care frecventează Asociaţia AISI, Câmpina.
Obrăjori roşii, voci fericite, râsete cristaline – o dimineaţă întreagă de zbenguială pentru unii dintre cei mai mici cetăţeni ai oraşului nostru, dăruită şi supravegheată de d-na Papuc Rodica, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, împreună cu membrii acesteia: Şerban Steliana, Comărniceanu Viorica, Beldian Violeta şi Ştefan Eleonora. Anca Sachelia, gazda mititeilor năzdrăvani, ne-a declarat că organizează frecvent acţiuni de acest gen pentru grădiniţe, case de copii sau pentru copii cu dizabilităţi. 
Iulia DUPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare