Știri

Meciuri-şcoală pentru micii fotbalişti de la CS Câmpina

Duminică, 28 august, începând cu ora 9.00, Clubul Sportiv Câmpina a organizat două meciuri-şcoală pentru micii fotbalişti de la grupele de copii şi juniori antrenate de Roberto Opaţchi. După nici două luni de la începerea activităţii la secţia de fotbal, antrenorul câmpinean a reuşit să strângă în jurul său două grupe de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, pe care îi iniţiază în tainele sportului rege cu pasiune şi profesionalism.
Programul de antrenament al micilor aspiranţi la statutul de fotbalist se desfăşoară în două şi uneori chiar trei şedinţe pe săptămână, pe categorii de vârstă, la terenul sintetic de lângă Căminele Petrol. Şi cum orice stadiu de pregătire trebuie să cuprindă şi meciuri de verificare a cunoştiţelor acumulate, CS Câmpina a organizat la sfârşitul săptămânii trecute primele meciuri-şcoală, în care piticii lui Opaţchi s-au confruntat cu adversari pe măsură de la un club sportiv din Comarnic. La grupa mare, CS Câmpina a obţinut un spectaculos rezultat de egalitate (4-4), cu goluri frumoase şi bucurie maximă pentru copii şi părinţi, în timp ce grupa mică a pierdut cu 1-3, spre dezamăgirea puştilor câmpineni.
La finalul meciurilor, antrenorul Roberto Opaţchi s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi, remarcând talentul şi plăcerea de a juca fotbal a unora şi emoţia debutului într-o confruntare „oficială” din partea altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare