Știri

Meci greu, victorie pe deplin meritată!

CSM Câmpina – Precizia Breaza 2-1 (1-0)

Mare derby mare, duminică dimineaţă, pe stadionul „Poiana”. Chiar dacă s-au aflat faţă în faţă ocupantele locurilor 1 (CSM Câmpina) şi 5 (Precizia Breaza), totuşi, pe teren, îndârjirea a fost mult mai mare, ca şi cum s-ar fi jucat un meci cu un trofeu pe masă.
Brezenii au început jocul ceva mai bine, în vreme ce câmpinenii au intrat mai greu în joc. De altfel, primele ocazii au aparţinut oaspeţilor, dar odată cu trecerea timpului şi după o mutare inspirată în tactica gazdelor, care au scos un mijlocaş (Hromei) şi au introdus un atacant (Dârstaru), câmpinenii au devenit mai prezenţi în treimea adversă. Le-au lipsit, însă, clarviziunea, decizia în faza finală şi a fost nevoie de o acţiune individuală a nou introdusului Dârstaru, care a finalizat cu un şut de la 25 metri sub transversală, pentru a consemna deschiderea scorului, cu numai cinci minute înainte de pauză.
Se părea că lucrurile au intrat pe un făgaş mai aproape de normalitate, dar brezenii au egalat, cu şansă, în minutul 55, atunci când torpila lui Brânzei, din lovitură liberă de la 30 metri, a fost deviată de zid şi l-a derutat pe C. Cosmineanu, poposind în plasă. 
A fost momentul în care gazdele parcă s-au trezit, au conştientizat că trebuie să-şi suflece mânecile şi să muncească pentru cele trei puncte puse în joc şi au demarat atacurile în trombă. De la numeroase şuturi de la distanţă, până la acţiuni supraaglomerate până în preajma buturilor adverse, toate acţiunile se iroseau înainte de a ajunge în… plasa porţii adverse. Au mai fost şi două faze în care mingea a poposit în plasă, dar jocul fusese oprit anterior de arbitru pentru greşeli ale echipei în atac, dar golul victoriei avea să vină în minutul 71, prin Budileanu, care a transformat cu precizie o lovitură de pedeapsă, just acordată de arbitrul Ciprian Piciu, după ce portarul oaspeţilor l-a agăţat pe Negreanu.
Nici după marcarea golului câmpinenii nu au redus intensitatea atacurilor, dar golul nu a mai venit, ba mai mult, brezenii ar fi putut să egaleze la câteva incursiuni extrem de periculoase spre buturile câmpinenilor.
În final, ambele echipe şi-au aplaudat fanii prezenţi în număr mare la stadion, toţi cei prezenţi recunoscând unanim că a fost cea mai numeroasă asistenţă la vreunul dn jocurile de pe teren propriu din acest tur pentru CSM Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare