Știri

Mămicile care au născut la SanConfind – cei mai buni agenţi publicitari ai maternităţii spitalului la BebeFest

(P) Maternitatea SanConfind și-a început activitatea în ianuarie 2017. Adresabilitatea acestei unități a fost mai mică la început, dar a crescut neîncetat, mai ales în acest an. Până în prezent, aici au avut loc aproximativ 190 de nașteri (50 de nașteri în anul 2017). Maternitatea este o structură a secției Obstetrică-Ginecologie, care  are o echipă medicală completă. Astfel, în secția O-G își desfășoară activitatea trei medici permanenți de specialitate (dr. Dan Mihalache, dr. Oana Dumitrescu, dr. Ion Nica) și trei medici obstetricieni colaboratori (dr. Elena Fusu-Plăiașu, dr. Denisa Nica, dr. Marilena Avram).  Activitatea de neonatologie este asigurată de un medic permanent (dr. Eugenia Grumezescu) și patru medici colaboratori (dr. Cristina Popa, dr. Raluca Teodosiu, dr. Lucica Moldovan, dr. Cerasela Alexiu). În compartimentul ATI lucrează doi medici (dr. Delia Bucur și dr. Luminița Luțan). Secția are 12 asistente de O-G (dintre care trei sunt moașe, deci cu studii superioare), 9 asistente de Neonatologie și 6 asistente ATI. 
În perioada 24-26 august 2018, a avut loc ediția inaugurală a Târgului BebeFest, primul târg prahovean pentru gravide și viitoare mămici, organizat de Maternitatea SanConfind și Agenția de Promovare și Dezvoltare a Turismului Prahova la Complexul Ploiești Shopping City. 
Evenimentul a fost un real succes, în cele trei zile de desfășurare, Târgul fiind vizitat de peste 5 000 de persoane. Din prima până în ultima zi a manifestării, cei mai buni agenți de publicitate ai Maternității Centrului Medical SanConfind au fost multe dintre proaspetele mămici care au născut, cu puțin timp în urmă, în această unitate spitalicească. Însoțite de copilași care abia învățaseră să meargă sau de bebeluși ținuți la pieptul matern în slinguri, eșarfe sau în alte dispozitive create special în acest scop, mamele care au născut la SanConfind împărtășeau din experiența lor gravidelor vizitatoare ale standului maternității noastre. Toate sfaturile proaspetelor mămici erau străbătute ca un fir roșu de îndemnul: ”Mergeți acolo și nu veți regreta. La SanConfind este foarte bine. Condițiile sunt excepționale. Prețurile sunt rezonabile. Mâine dacă ar fi să nasc, tot acolo m-aș duce.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare