Știri

Mai nou, PSD achiziţionează şi foşti primari

Ordonanţa migraţiei politice, recent respinsă în Camera Deputaţilor pe fondul absenteismului parlamentarilor, aduce în prim plan şi alte forme de traseism politic în beneficiul social-democraţilor. Dacă iniţial legea a fost pritocită, în principal, pentru racolarea de primari, iată că se ivesc şi situaţii în care foşti primari, cu state vechi în zona de dreapta a eşichierului politic, pe care liberalismul nu poate să-i mai încapă, se aventurează în cercul puterii din proprie iniţiativă. Unul dintre cazuri este cel al lui Nicolae Ferăstrăeru, fost viceprimar al oraşului Breaza în mandatul 2004 – 2008 şi primar în perioada 2008 – 2012, care a părăsit PDL după mai bine de 15 ani de activitate în rândurile acestei formaţiuni politice.
Surse din cadrul organizaţiei PDL Breaza ne-au declarat că opţiunea lui Ferăstrăeru nu este tocmai surprinzătoare, din moment ce la alegerile din 2012 s-a luptat la baionetă cu adversarii din USL, a pierdut alegerile şi de atunci nu are foarte multe vorbe de împărţit cu primarul liberal Răzvan Bălăşescu şi echipa acestuia.
De precizat că alături de Nicolae Ferăstrăeru, în prezent consilier local, s-a mai înscris în PSD şi Radu Mitrea, un alt consilier ajuns în legislativul local din Breaza pe listele PDL. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare