Știri

Lidia Maria Stadler, singura femeie candidat la funcția de primar al Câmpinei, ne oferă o lecție de simplitate, echilibru și bun simț

Maria Stadler, singura femeie ce candidează la funcția de primar al Câmpinei în 27 septembrie, într-o lume dominată de bărbați, ne dă o lecție de simplitate, echilibru, bun simț și respect față de valorile spirituale, lecții învățate la rându-i într-o viață, din copilărie până la vârsta maturității depline. 
Ascultând-o, înțelegi repede că are un suflet deschis, curat, nealterat de netrebniciile politice, care s-a oferit să intre în această cursă electorală din pură convingere că poate să-și ajute semenii și orașul în care a muncit, trăiește, a clădit casa visurilor sale și pe care a ajuns să-l iubească necondiționat. 
Lidia Maria Stadler este moroșancă, născută în Baia Mare, un om dintr-o bucată, care a răzbit în viață prin muncă și care azi se bucură de liniștea meritată a omului serios care n-a făcut compromisuri. 
Lidia Maria Stadler nu se pricepe să mintă, să înșele, să parvină ori să se ascundă în fața greutăților, pentru că a primit o educație corectă și a ales să se respecte întâi pe sine pentru a aștepta respect.
D-na Stadler candidează din partea PNȚ-MM (Partidul Național Țărănescu Maniu – Mihalache) atât pentru funcția de primar al Câmpinei, cât și pentru funcția de consilier local. 
Mai avem nevoie de astfel de oameni cu bun simț în politică și administrația publică? Veți găsi un răspuns la această întrebare urmărind-o pe candidata PNȚ-MM Câmpina la funcția de primar în interviul de mai jos.
 (La comanda PNȚ-MM Prahova, CUI 36798702

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare