Știri

„Let’s do it, România” în Prahova şi la Câmpina

Proiectul naţional pe bază de voluntariat „Let’s do it Romania”, care anul acesta a antrenat în activitatea de ecologizare peste 250.000 de români, a ajuns şi la Câmpina. Astfel, elevi de la mai multe şcoli câmpinene, reprezentanţi ai ONG-urilor, dar şi ai unor asociaţii de proprietari au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş: în apropierea şcolilor, în parcuri, în jurul blocurilor, pe platoul Muscel, în zona fostei piste de motocros şi de o parte şi de alta a drumului care traversează pârâul Câmpiniţa.
În Prahova, la ziua naţională a curăţeniei au participat peste 13.000 de voluntari, care au acţionat în mai multe zone ale judeţului şi au strâns aproximativ 30.000 de saci cu gunoaie – 500 de tone. Pe lângă voluntarii de la şcoli, societăţi comerciale şi ONG-uri, la acţiunea de ecologizare au participat şi jandarmii prahoveni, dar şi câteva zeci de deţinuţi de la penitenciarul Ploieşti.
Proiectul „Let’s do it Romania” a fost şi anul acesta un succes, iar organizatorii şi-au propus să-l repete în fiecare an, cu mai multă abnegaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare