Știri

Lars Auto Brebu – de la pasiune la performanţă în doar 7 ani de activitate!

Zielele trecute, pasiunea lui Laurenţiu Stoica pentru maşini a primit certificatul de performanţă al unei afaceri de succes. După numai 7 ani de activitate, service-ul Lars Auto Brebu a făcut pasul spre profesionism, devenind membru al reţelei naţionale PerfektAuto, primul concept de service specializat în domeniile tinichigerie, caroserie şi vopsitorie din România.
Conceptul este dezvoltat de compania germană Augsburg International, prezentă în România de peste 15 ani şi considerată un reper în distribuţia de piese auto originale şi elemente de caroserie aftermarket şi unul dintre principalii furnizori de piese auto, accesorii, uleiuri, elemente de tuning, echipamente şi utilaje pentru service-urile şi magazinele auto din România.
De acum, şi în judeţul Prahova, toţi şoferii pot beneficia de reparaţii de tinichigerie şi caroserie de calitate şi în acord cu exigenţele fiecărui proprietar auto. La PerfektAuto Lars, situat în Brebu, clienţii vot găsi un partener de încredere, ce asigură un raport calitate – preţ optim şi reparaţii efectuate de specialişti cu pregătire profesională solidă.
Specialiştii atelierului PerfektAuto au completat practica meseriei cu o serie de cursuri de specialitate la standarde înalte, asigurate în cadrul reţelei. Piesele de schimb, componentele, echipamentele şi utilajele folosite în service vin de la producători cu renume mondial.
Un avantaj important pentru clienţii PerfektAuto Lars sunt parteneriatele stabilite între reţea şi societăţile de asigurări, pe baza principiului decontării directe cu cele mai importante instituţii de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare