Știri

La Băicoi a avut loc o nouă etapă din Campionatul Naţional de Motocros

Duminică, 4 septembrie, la Băicoi a avut loc o etapă din Campionatul Naţional Motocros, unde Motoclubul Britmar Câmpina a participat cu 4 sportivi: clasa-85 cc, amatori şi MX1.
La clasa MX1 (cea mai puternică din concurs), sportivul Ciprian Marianov (foto) a ocupat locul 3, acesta suferind o căzătură în manşa 1, în urma căreia a fost nevoit să continue cursa fără  scara din dreapta a motocicletei, evoluând în continuare într-un picior.
Olaru Cătălin, în vârstă de 12 ani, participant la clasa 85 cc, a avut o evoluţie promiţătoare, terminand cursa pe locul 6, aceasta fiind prima lui cursă importantă.
Baranga Ciprian, înscris la clasa amatori, s-a accidentat sâmbătă la antrenamente şi a avut o evoluţie mai slabă, în timp ce sportivul Negoiţă St., înscris de asemenea la amatori, a terminat pe pozitia 18.
Toţi participanţii la acestă etapă au avut de înfruntat un praf năucitor şi de aceea spectacolul a avut serios  de suferit. La Băicoi, au venit şi mulţi spectatori din Câmpina, care şi-au arătat regretul că pista de pe dealul Muscel a fost desfiinţată de autorităţi.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare