Știri

Înotătorii de la CS Contratimp şi-au testat nivelul de pregătire la Cupa de Primăvară de la Izvorani

La sfârşitul săptămânii trecute, la Izvorani, a avut loc competiţia de înot CUPA DE PRIMĂVARĂ, destinată copiilor în vârstă de 7, 8 şi 9 ani.
Clubul Sportiv Contratimp din Câmpina s-a prezentat cu trei sportivi, din lotul care se pregăteşte la Bazinul Didactic de Înot, cu sprijinul Tinmar SA şi al Asociaţiei Pro Campina. Doi dintre sportivii care ar fi îndeplinit condiţiile de participare la această categorie de vârstă au fost absenţi din motive medicale.
A fost o competitie reuşită, neoficială, dar frecventată de foarte multe cluburi sportive din ţară şi din străinatate, numărul participanţilor ajungând la circa 500 de copii.
Obiectivele CS Contratimp au fost: verificarea nivelului de pregătire al sportivilor după o participare recentă la o altă competiţie, de acelaşi nivel, desfăşurată la Oradea în perioada 8 – 9 martie 2014. La Izvorani, valoarea acestor sportivi s-a dovedit a fi aceeaşi, ba chiar în creştere, ţinând cont de timpii îmbunătăţiţi într-un interval de timp de numai trei săptămâni.
Micuţii înotători ai clubului câmpinean cu avut următoarele rezultate: 
IULIAN ANTIMIU, 8 ani (1 an de pregatire): 50m liber – locul 10 / 72; 50m spate – locul 8 /76; 50m fluture – locul 21 / 54; ANDREEA VACARU, 9 ani ( 6 luni de pregatire): 50m liber – locul 32 / 74; 50m spate – locul 15 / 72; ANTONIO STOIAN, 9 ani (6 luni de pregatire): 50m spate – locul 66 / 122; 50m liber – locul 88 /123.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare