Știri

Încep lucrările la primul sens giratoriu din Câmpina…

De ani buni, administraţia locală tot tatonează terenul pentru realizarea unui sens giratoriu, aceasta fiind soluţia agreată de autorităţi pentru fluidizarea circulaţiei pe artera principală a localităţii. S-a renunţat la această idee de foarte multe ori şi s-a revenit la ea de încă şi mai multe ori… În cele din urmă, după licitaţia desfăşurată în această primăvară, administraţia locală a emis ordinul de începere a lucrărilor la sensul giratoriu de la intersecţia B-dului Carol I cu străzile Oituz şi Pictor Nicolae Grigorescu.
Lucrarea va fi executată de firma Matero Ama, care s-a angajat să o realizeze în termen de trei luni şi pentru o sumă de 3,5 miliarde lei vechi, faţă de cele 8 miliarde prevăzute în bugetul local la începutul anului pentru acest sens giratoriu.
… Şi amenajarea Lacului Bisericii
Concomitent cu semnarea ordinului de începere a lucrărilor la sensul giratoriu de la intersecţia B-dului Carol I cu străzile Oituz şi Pictor Nicolae Grigorescu, administraţia locală a emis şi ordinul de începere a lucrărilor de consolidare şi amenajare a malurilor Lacului Bisericii şi a zonei adiacente. Pentru această investiţie, de la bugetul local a fost alocată suma de 3 miliarde lei vechi, iar primarul Horia Tiseanu a declarat că „am convingerea că va ieşi ceva foarte frumos, cu pavarea malurilor, cu iluminarea zonei adiacente, astfel încât Lacul Bisericii să poată redeveni cu adevărat o zonă de recreere pentru câmpineni şi nu numai”.

3 Comentarii  

  1. Ma enerveaza nesimtirea celor care ne invadeaza orasul odata cu perioada examenelor la scoala de politie.Autoritatile nu fac nimic sa puna ordine in treaba asta.Circulatia este infernala si mizeria lasata in urma de acesti viitori oameni ai legii.Cred ca problema asta trebuie discutata in consiliul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare