Știri

Încă un huligan şi-a dat în petec pe maidanele Prahovei!

Duminică, la Ţipăreşti, s-a jucat partida din Seria „Slănic” a Ligii C Prahova, dintre Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii şi Voinţa 2009 Gornet. Partida a fost arbitrată de arbitrul asistent din lotul Ligii a III-a, Emil Pascu (Măgureni), care a fost asistat de ploieştenii Ionuţ Stanciu şi Adelina Vâlcu, observator fiind fostul asistent de prim eşalon, Marian Deaconu.
Gazdele au deschis scorul încă din minutul 5 dintr-o lovitură de pedeapsă, dar s-au văzut egalate în minutul 44 şi conduse în minutul 88. Din acel moment parcă au luat foc, iar starea de nervozitate a jucătorilor de la Stejarul Goruna a erupt după numai trei minute. Atunci, în primul minut adiţional, Adelina Vâlcu a semnalizat un ofsaid, mai mulţi jucători ai formaţiei gazdă s-au îndreptat ameninţător spre ea, arbitrul Emil Pascu a intervenit, iar unul dintre protestatari i-a aplicat acestuia o lovitură cu capul în plină figură!
În aceste condiţii, Emil Pascu (foto) l-a eliminat pe agresor şi a decis întreruperea definitivă a partidei. La cabine, show-ul a continuat cu injurii şi agresări, Pascu fiind nevoit să mai oprească alte două legitimaţii ale unor jucători peste măsură de recalcitranţi. Acum, cel mai probabil, Stejarul Goruna va pierde jocul la „masa verde”, cu 0-3, iar agresorul – pe numele său Iulian Bazargă – ar trebui exclus pe viaţă din activitatea sportivă şi ar trebui să răspundă în faţa instanţei pentru actul său de huliganism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare