Știri

În secţia de la Poiana a Spitalului Municipal au mai rămas câţiva pacienţi

De mai multă vreme, cineva pare să fi pus ochii pe clădirea secţiei exterioare Poiana Câmpina a Spitalului Municipal. Şi toate par să meargă exact în favoarea celor care vor să intre în posesia acestei clădiri – s-a desfiinţat Secţia de Boli Infecţioase, ceea ce a permis mutarea celor mai multe dintre secţiile care funcţionau la Poiana în clădirile de pe Strada Vasile Alecsandri. În momentul de faţă, prin secţia de la Poiana cam bate vântul… Doar la primul etaj mai sunt internaţi câţiva pacienţi ai Secţiei de Recuperare Medicală, dar probabil că şi aceştia vor fi mutaţi cât de curând.
Ce se doreşte a se realiza la Poiana Câmpina? Oficial, nimeni nu cunoaşte un răspuns. În schimb, neoficial, toată lumea ştie că deputatul Florin Anghel, împreună cu directorul Spitalului Municipal, Alexandru Matei (buni prieteni, dealtimnteri), vor să pună mâna pe această clădire pentru a realiza aici o clinică privată. Şi, repetăm, cam toate faptele converg spre o posibilă astfel de finalitate.
Clădirea aparţine Consiliului Local Poiana Câmpina, iar primarul Aurel Duţă a declarat în mai multe rânduri că nu este dispus să vândă această clădire decât la un preţ corect. Dar posibilii investitori au pârghiile necesare pentru a influenţa actul de decizie din Consiliul Local Poiana Câmpina. Cert este că, în momentul de faţă, clădirea secţiei exterioare de la Poiana Câmpina a Spitalului Municipal este aproape goală. Cine face următorul pas?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare