Știri

Fundaţia „Zamolxes” vă invită la spectacole stradale

În perioada 8 – 15 iulie, în Câmpina, Fundaţia „Zamolxes” derulează un proiect european intitulat „Master it! – muzică şi animaţie pentru solidaritate şi toleranţă în Europa”. Finanţat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în acţiune”, proiectul are în vedere dezvoltarea abilităţilor specifice animaţiei stradale şi artelor spectacolului, în spiritul de toleranţă faţă de diversitatea culturală şi gradul de înţelegere al semenilor prin implicarea în diferite activităţi specifice educaţiei informale. 
La derularea proiectului au participat 28 de tineri, din Grecia, Spania, Franţa şi România, invitaţii din străinătate fiind în majoritate la prima experienţă de acest gen. Tinerii au fost cazaţi la hotelul Casei Tineretului şi în afara activităţilor specifice proiectului au mai avut în program vizitarea Castelului „Julia Hasdeu” şi o excursie la Bucureşti.
Punctul culminant al proiectului are loc marţi, 13 iulie, când se vor prezenta două spectacole de animaţie stradală. Începând cu ora 10.00 spectacolul este dedicat copiilor, iar de la ora 20,30 – tinerilor şi adulţilor. Spectacolele vor avea loc în pasajele pietonale din Centrul Civic, la „Soldat”, la „Ceas” şi în parcul „Milia”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare