Știri

Fundaţia AMUS şi Şcoala Postliceală Sanitară „Louis Pasteur”, din nou în centrul atenţiei cu

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PRIMEI PROMOŢII DE ASISTENŢI MEDICALI DE FARMACIE
Au debutat pe scena câmpineană absolvenţii primei promoţii de asistenţi farmacişti. După trei ani de studii desfăşurate la Şcoala Postliceală de Asistenţi Medicali „Louis Pasteur”, aceştia sunt pregătiţi şi dornici  de a fi încadraţi în câmpul muncii. Profesorii, conducerea şi cursanţii şcolii s-au întâlnit la grădina de vară a unui restaurant câmpinean, vineri, 14 iunie 2013, pentru a celebra împreună succesul tinerilor asistenţi medicali de farmacie. Ultimul an şcolar al acestei generaţii, anul trei, a debutat pe 17 septembrie la sediul şcolii, în cartierul Slobozia, unde se ţin cursuri postliceale pentru specializările: Asistent Medical Generalist – acreditat prin OMECT nr. 3577/30 III 2009 şi Asistent Medical de Farmacie – autorizat prin OMECT nr. 5586/ XI 2010, cu o durată de studii de trei ani.
„Organizarea ceremoniilor şcolii noastre aici, la această fermecătoare grădină de vară, este o tradiţie pentru noi. Şcoala «Louis Pasteur» a fost înfiinţată acum 15 ani şi de aproape fiecare dată festivităţile noastre sunt sărbătorite aici. Cea de astăzi este o premieră, cu care ne mândrim, deoarece iată că s-a născut la Câmpina prima generaţie de asistenţi farmacişti, 23 de elevi care sper din tot sufletul să-şi respecte cu stricteţe meseria şi să pună în practică ceea ce au învăţat în şcoala noastră” – ne-a declarat doamna Elena Murariu,  preşedinta Asociaţiei  franco-române AMUS.
Această prestigioasă unitate de învăţământ, şcoala „Louis Pasteur”, a demonstrat de-a lungul anilor faptul că respectă o serie de reguli şi îndatoriri care, prin studiu, disciplină şi practică exemplară, finalizează specializările temeinic. 
Iulia DUPU

6 Comentarii  

  1. ramane doar sa speram ca piata fortei de manca va aprecia in aceeasi masura prestigiul scolii. Ma intreb daca exista atatea locuri cati absolventi sau dorinta de a recruta cinstit.

  2. o mare parte a cestor scoli fac inscrieri an de an pretinzand ca la inscriere nu trebuie diploma de bacalaureat,iar cea mai mare parte a celor care se inscriu la aceasta forma de invatamant sunt cei fara bacalaureat,a caror singura optiune nu ramane decat postliceala.nu sunt de acord cu acest lucru deoarece imi inchipui ce mare ''desteptaciune '' se afla in mintea acestor viitori asistenti daca nici macar nu au fost in stare sa treaca de examenul de bacalaureat si in mainile carora ar putea ajunge viata fiecaruia dintre noi.speram totusi ca nu vor fi acceptati la angajare fara aceasta diploma care din punctul meu de vedere ar trebui sa fie ar trebui sa fie prima conditie la inscriere si nu doar dorinta de a lua banii pentru 3 ani de studiu!

    1. nu mai comenta tu poate ca cei care sunt la aceste scoli poate ca sunt mult mai destepti decat cei cu o facultate facuta pe bani cu examene luate pe spaga am vazut asistenti medicali mai buni decat un doctor care acestia spuneau ce sa faca in locul lor asa ca lasa comentariile L A O P A R T E NU TOTI CARE SE DUC NU AU BACUL NELUAT SUNT SI CU BAC

    2. De ce atata discriminare?Credeti ca toti cei care au luat bac-ul sunt neaparat apti?jumatate din ei au copiat sau au luat prin alte metode……..stiu cazuri concrete…

  3. Am EU senzatia sau taxa este cam mare…sau Sa spun ca Dai o groaza de bani SI Te trezesti ca nu Ai unde profesa. Dai trecut de 6000 lei SI Mai Dai inca 6000 pt. post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare