Știri

Florin Anghel are o ambiţie!

Vrea numai primari PDL în colegiul său
Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Ploieşti, deputatul PDL Florin Anghel şi-a declarat în faţa ziariştilor ambiţia de a obţine pe Colegiul 2 Deputaţi în care a fost ales, numai primari PDL în toate localităţile. Astfel, acesta a prezentat încă de pe acum candidaţii înlocalităţile de care răspunde. La Câmpina – Horia Tiseanu, la Băneşti – Ion Costache Petre, la Proviţa de Sus – Elena Cosmoiu, la Proviţa de Jos – Mihai Dumitrescu, la Brebu – Dumitru Comăniţă, la Şotrile – Iulian Preda, la Valea Doftanei – Gheorghe Mosor, la Secăria – Iulian Popa şi la Poiana Câmpina – Alin Moldoveanu.
Dacă primii şapte sunt primari în exerciţiu, cotaţi cu oarecare şanse în apropiatele alegeri locale, ultimii doi rămân cu semnul întrebării, având în vedere că la Secăria, Iulian Popa are serioase probleme cu legea, iar la Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu apare ca un intrus într-o localitate de care nu îl leagă decât dorinţa acerbă a şefului său, Anghel, de a obţine voturi pentru PDL.
Aşadar, Florin Anghel porneşte la o nouă ofensivă, care are ca scop final un nou mandat în Camera Deputaţilor, prin intermediul notorităţii primarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare