Știri

Finala Cupei României, o căciulă prea mare pentru CSM Câmpina

CSM Câmpina – Avântul Măneciu 1-6 (0-2)
Semifinalele au reprezentat în acest sezon capătul de drum al ambiţioasei echipe a CSM în faza judeţeană a Cupei României, mai mult decât în anii precedenţi, însă totuşi destul de puţin în comparaţie cu bugetul şi condiţiile de pregătire de care dispune lotul antrenat de Robert Opaţchi, incontestabil mai bune decât la orice altă echipă care evoluează într-o ligă similară în România. 
Dar cum în fotbal, de multe ori, nu bugetul contează, CSM Câmpina s-a văzut în situaţia ca miercuri, 18 mai, la Boldeşti, să fie zdruncinată din temelii de o echipă, Avântul Măneciu, al cărei singur aliat a fost ambiţia excesivă şi poate calmul şi ştiinţa jocului a câtorva jucători cu experienţă. 
Dacă în prima repriză, care s-a încheiat cu 2-0 pentru Avântul Măneciu, elevii lui Opaţchi au lăsat impresia că vor juca de la egal la egal cu adevrsarii lor, după pauză totul s-a transformat într-un coşmar, în care câmpinenii au primit 4 goluri şi au marcat o singură dată, prin Ilioiu, pe final. Depăşiţi la toate capitolele, elevii lui Opaţchi au părăsit terenul învinşi categoric cu scorul de 6-1 de o echipă pe care o vor întâlni în sezonul viitor, în Liga A Prahova.
Înfrângerea severă din semifinale nu umbreşte însă meritele CSM, care a atins pentru prima dată în istoria sa, performanţa de a ajunge la această fază a competiţiei şi nici parcursul aproape fără greşeală din campionat, în urma căruia a obţinut promovarea în eşalonul superior, cu multe etape înaintea finalului de sezon.
Cu un lot format din jucători foarte tineri, CSM Câmpina a reuşit să se califice în semifinale, după ce a scos din competiţie nu mai puţin de trei formaţii din liga superioară.
În meciul de la Boldeşti, Robert Opaţchi a folosit următoarea formulă de joc:  Cosmineanu – Burchi, G. Radu (‘70 Negoiasă), Gânju, Georgescu – Dârstaru (’25 Tuchilă), Budileanu, Ilioiu, Motoroiu (’51 Grigoraş) – Hromei (’55 Vintilă), Negreanu.

Un comentariu

  1. Fotbalistii trebuie sa isi dea seama ca reprezinta un ORAS nu o comuna sau mai stiu eu ce ca cei din Maneciu.Trebuie sa isi dea seama pe ce lume traieste si s-o demonstreze pe teren si pe tabela.Doar asa isi poate auzi numele strigat de catre noi, de catre galerie.
    Va rog frumos atentie, se prevede un sezon greu insa care poate devenii un vis.
    FOrta CSM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare