Știri

Donații de zeci de mii de lei pentru bisericile din Câmpina în sprijinul persoanelor defavorizate

 Luni, 21 septembrie, Primăria Câmpina găzduia ședința de prezentare și semnare a Memorandumurilor premergătoare contractelor de sponsorizare pe care acţionarul majoritar al societăţilor Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL, Medimfarm SA le-a încheiat cu Primăra Municipiului Câmpina, Spitalul Municipal Câmpina şi Spitalul de Psihiatrie Voila în beneficiul comunității câmpinene. O zi mai târziu, proiectul a continuat cu şedinţa de dialog între reprezentanţii tuturor unităţilor de învăţământ din oraş, reprezentanţii sponsorului şi ai administraţiei publice locale în cadrul căreia s-a discutat despre finanţarea în valoare de 650.000 de euro pe care grupul de firme o va acorda tuturor elevilor câmpineni pentru ore de meditaţii care vor fi cel mai probabil desfășurate în incinta școlilor. 

Astăzi, în continuarea proiectului de mecenat, a avut loc întâlnirea reprezentanților acționarului majoritar al grupului de firme și ai administrației locale cu reprezentanții cultelor religioase din oraș. 

În cadrul evenimentului s-a discutat despre finanţarea în limita maximă a 50.000 de lei pe care grupul de firme o va acorda fiecărei biserici sau cult pe pe raza municipiului Câmpina în scopul ajutorării persoanelor defavorizate. 

Reprezentanţii bisericilor şi cultelor împreună cu reprezentanţii sponsorului urmează să viziteze la domiciliu persoanele defavorizate, să evalueze împreună situaţia acestora, după care se vor stabili persoanele beneficiare în contul cărora vor fi virate sumele stabilite. Acţiunea de analiză se va realiza în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2020 şi, de asemennea, în perioada 1 noiembrie – 6 ianuarie 2020. Lista cu persoanele beneficiare va fi făcută publică ulterior, cu acordul acestora. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare