Știri

Dincolo de Spectacol – o reprezentaţie adresată câmpinenilor

Joi, 2 iunie, începând cu ora 18:00, copiii din Centrul Sfânta Filofteia trag din nou cortina pentru cea de-a doua ediție Dincolo de spectacol – reprezentație oferită publicului câmpinean și nu numai cu mare emoție.
Peste 20 de copii din centru, cu vârste cuprinse între 8 și 19 ani, vor performa în cadrul acestui spectacol-surpriză, încântând auditoriul cu dansuri, cântece și mini-piese de teatru.
Anul trecut, în cadrul primei ediții, desfășurată pe scena Casei de Cultură Geo Bogza, au urmărit spectacolul aproximativ 400 de persoane. Acest lucru i-a bucurat și încurajat pe copii să lucreze la un nou spectacol și să demonstreze în acest fel, că un copil instituționalizat nu este în mod implicit un copil problemă.
Înainte și după spectacol, participanții vor putea admira o expoziție de desene și obiecte din hârtie împletită, lucrate manual de copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” și Centrul Rezidențial de Tip Familial din Brebu.
Spectacolul s-a concretizat grație parteneriatului dintre Fundația Romanian Angel Appeal, Complexul de Servicii Comunitare Sf. Filofteia, Casa Tineretului și Primăria Municipiului Câmpina cu sprijinul OMV Petrom.
Intrarea este liberă, iar accesul în sală se face începând cu ora 17:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare