BREAKING NEWSȘtiri

Demis din funcția de președinte al PNL Câmpina, Horia Tiseanu e hotărât să nu se lase!

Hotărârea Biroului Permanent Județean al PNL Prahova de a-l demite din funcția de președinte al organizației PNL Câmpina pe Horia Tiseanu, omul cu cele mai multe mandate de primar și de președinte de partid din Câmpina ultimilor 31 de ani, n-a rămas fără reacție din partea celui demis. Horia Tiseanu ne-a declarat în exclusivitate că se aștepta să fie înlăturat și că acest lucru nu îl împiedică să candideze în continuare pentru o funcție în Biroul Politic Local.

„Asistăm la o demitere anunțată, pentru că știam încă din septembrie, anul trecut, din timpul campaniei electorale, că vor să mă schimbe din funcția de președinte. Încă de atunci mi-au propus să renunț, dar am refuzat, pentru că asta ar fi însemnat să demobilizez și mai mult organizația, după ce am fost înlăturat brusc de la candidatura pentru un nou mandat de primar; mi s-a interzis chiar și candidatura pe lista consilierilor locali. Colegii mei de partid erau și-așa destul de supărați față de tot ceea ce se întâmplase și la vremea respectivă am hotărât să continuăm împreună. Așa că nu mă surprinde decizia de ieri a Biroului Politic Județean, pentru că, vorba aia, nu te poți… contra vântului! Mai degrabă mi se pare alarmant faptul că Dorin Tudora, președintele interimar, intenționează, după cum mi-a spus, să reorganizeze PNL Câmpina prin înlocuirea structurii vechi a organizației cu una nouă. Cu alte cuvinte, toți cei care au muncit ani de zile pentru PNL, în toate campaniile electorale și în administrația publică locală, cu rezultate bune și foarte bune, trebuie acum să dispară. Nu se va întâmpla acest lucru, pentru că noi, cei din vechea structură, vom candida la alegerile interne pentru toate funcțiile din Biroul Politic Local. Personal, nu sunt hotărât să candidez din nou la președinție, dar sigur voi candida pentru altă funcție. Contrar celor care susțin altceva, organizația PNL Câmpina, chiar dacă a ieșit slăbită din ultima campanie electorală pentru alegerile locale, are destui membri și lideri care se pot implica pe mai departe” – afirmă Horia Tiseanu.

Deși determinați, din câte se pare, să schimbe complet organizația de la Câmpina, după eșecul răsunător înregistrat în alegerile locale de anul trecut, atunci când alianța PNL – USR-PLUS a pierdut lamentabil competiția pentru fotoliul de primar în favoarea independentului Alin Moldoveanu, șefii liberalilor prahoveni au toate șansele să găsească opoziție fermă în vechea structură liberală construită de Horia Tiseanu în ultimii patru ani.

2 Comentarii  

  1. Este cazul sa se aplice si in politica din Romania principiile „Omul potrivit la locul potrivit” si „Omul sfinteste locul” . Ca simplu cetatean am constatat ca alegerile din decembrie 2020 a adus resursa umana mai putin pregatita decat cea din mandatul precedent. Cred ca toti alesii de acum trebuie sa faca o luna de intruire si perfectionare si apoi sa treaca la treba lasand orgoliile si interesele de partid pe locul zece si sa puna pe primul loc interesul cetateanului. Este mult de spus dar ma opreasc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare