BREAKING NEWSȘtiri

Horia Tiseanu, înlocuit de Dorin Tudora la conducerea PNL Câmpina!

Miercuri, 16 iunie, Biroul Permanent Județean al PNL Prahova a hotărât, printre altele, și dizolvarea Biroului Permanent Local al organizației PNL Câmpina, implicit demiterea președintelui filialei locale, Horia Tiseanu. În locul acestuia a fost numit Dorin Tudora, fost consilier județean și actual director general al Conpet SA. Potrivit surselor noastre, Tudora se va ocupa de organizarea alegerilor interne, care vor avea loc cel mai probabil în următoarele săptămâni.

Horia Tiseanu a obținut funcția de președinte al PNL Câmpina în cadrul alegerilor interne din anul 2017, atunci când s-a aflat în competiție cu omul de afaceri Bogdan Cord.

 

Un comentariu

  1. Tinuta noului presedinte PNL Campina nu este corespunzatoare unui LIDER; parca este acum luat dintr-un sant dupa o BETIE ZDRAVANA.. Pacat! Pacat! Pacat! Azi la Radio Romania Actualitati a fost o emisiune importanta despre modul in care trebuie sa se imbrace un om pentru a putea sa fie respectat in societate. In carti, How to Say It , How to Say It at Work si altele, puteti sa constatati ca am si eu dreptatea mea. Este o vorba din popor care sper sa nu se potrivesca inca cazul acestui nou lider PNL: ” Să te ferească Dumnezeu de sărăntocul ajuns bogat şi de prostul ajuns şef ” Doamne, ocroteşte-i pe români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare