Știri

Danieta Anghel, soţia deputatului Florin Anghel a fost trimisă în judecată

În acelaşi dosar este judecat şi George Armaşu, proprietarul firmei care administrează bazinul de înot din Câmpina

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, a Danietei Anghel, soţia deputatului  Florin Anghel.  În ziarului „Ziua de Constanţa” se arată că procesul va avea loc la Judecătoria Mangalia şi că prima înfăţişare ar fi stabilită pentru data de 27 septembrie 2011. Alături de Danieta Anghel, în acelaşi caz, mai sunt judecaţi Georghe Armaşu (proprietarul Gercom Business Ploieşti, societate care administrează bazinul de înot didactic din CâmpinaI) şi Adina Georgiana Toma (actualmente Caraman). 
„Ziua de Constanţa” mai scrie că Danieta Anghel a fost trimisă în judecată pentru activitatea desfăşurată în calitate de administrator al societăţii Cristal Jupiter SA.  Parchetul a pornit o anchetă ca urmare a mai multor infracţiuni cu caracter economic săvârşite de Danieta Anghel în dauna acestei societăţi. 
SC Cristal Jupiter SRL s-a constituit parte civilă, întrucât Danieta Anghel ar fi favorizat interesele unei societăţi creditoare – Fibec MetalGlass SA, în care are interese, în defavoarea SC Cristal Jupiter SA şi a acţionarilor acesteia.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare