Știri

Cupa RC Câmpina la modelism sau efortul unui om de a ţine în viaţă o pasiune

La sfârşitul săptămânii trecute, sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” a fost din nou gazdă bună pentru Cupa RC Câmpina, ediţia a III-a, o manifestare care se adresează celor ce nu şi-au pierdut spiritul copilăriei, împătimiţi de modelism din întreaga ţară, oameni mari, dar şi copii, care se întrec în a construi şi a alinia la start maşinuţe cu motoare energice, robuste, pilotate cu dibăcie. 
Faptul că această joacă de copii este o chestiune cât se poate de serioasă o demonstrează şi existenţa unei federaţii naţionale de specialitate, dar şi participarea din ce în ce mai numeroasă a cluburilor dn întreaga ţară la competiţiile oficiale organizate la nivel naţional. 
În ultimii ani, graţie efortului ieşit din comun al d-lui  Răzvan Nicolau, Câmpina reapare constant pe harta iubitorilor de modelism, navomodelism şi aeromodelism, sporturi ce altădată aveau o frumoasă tradiţie în oraşul nostru. Acest om trebuie felicitat şi sprijinit în continuare de autorităţile locale pentru meritul de a ţine în viaţă o pasiune costisitoare, un sport din ce în ce mai îndrăgit de câmpineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare