Știri

Cupa Primăverii la înot, ediţia a II-a

La finele săptămânii trecute, mai exact sâmbătă, 20 aprilie, la Câmpina s-au disputat întrecerile de nataţie ale Cupei Primăverii, competiţie adresată copiilor cu vârste cuprinse între 3 si 18 ani.
Evenimentul, ajuns la a doua ediţie anuală, s-a derulat la Bazinul de Înot Didactic, iar probele de concurs, parcurse diferenţiat în funcţie de vârstă, au fost cele de 25 metri liber, spate, bras, fluture şi mixt. Concursul s-a bucurat de participarea a nu mai puţin de 80 de copiii de la Cluburile de înot Contratimp, GRC şi Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”.
Primii trei clasaţi ai fiecărei probe, pe categorii de vârsta şi sex, au fost răsplatiţi cu diplome şi medalii, iar câştigătorilor fiecărei categorii, desemnati în urma însumării punctelor obţinute la toate probele, le-a fost oferită Cupa Primăverii.
“Concursul a fost organizat şi susţinut de Gercom Bussiness, Primăria şi Consiliul Local Câmpina, pentru promovarea înotului şi a performanţei în Câmpina. Noi am dori să vină cât mai mulţi copii la cursurile şi competiţiile de înot; bazinul este curat, nou, frumos şi bine întreţinut” – ne-a declarat Octavian Postolache, preşedintele Clubului Contatimp şi arbitrul acestei competiţii. (Iulia DUPU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare