Știri

CSM Câmpina a pierdut pentru a doua oară în acest sezon

Precizia Breaza – CSM Câmpina 2-1 (1-1)

Cu două etape înainte de finalul campionatului, liderul incontestabil al Seriei Vest din Liga B Prahova, CSM Câmpina, a pierdut al doilea meci în acest sezon (după ce în tur al pierdut la Intersport Filipeşti) în deplasare, la Breaza, în meciul disputat în compania celor de la Precizia. 
CSM Câmpina, antrenată de „interimarul” Robert Stoica, până în etapa trecută secundul lui Opaţchi, a abordat meciul cu destulă lejeritate, ceea ce s-a văzut mai ales în repriza secundă, când în multe momente jocul a fost controlat de gazde. Câmpinenii au început bine partida şi încă din primele minute au expediat trei şuturi destul de periculoase spre poarta adversă.
În min. 5, Iulian Budileanu a fost aproape de deschiderea scorului printr-un şut din afara careului, care a trecut la doar câţiva centimetri de bara porţii brezene. În min. 10, o pasă destul de slabă a fundaşului central Gâju către propriul portar şi un semiluft al lui Cosmineanu putea să însemne deschiderea scorului pentru gazde. Încurajaţi parcă de ezitările elevilor lui Stoica, cei de la Precizia au marcat în min. 12 un gol anulat pe motiv de ofsaid. Patru minute mai târziu, Sabin Dârstaru şutează din colţul careului, însă portarul brezenilor reţine fără probleme. În min. 20 este rândul lui Bogdan Ilioiu să puncteze la impresie artistică printr-un şut expediat din interiorul careului, care a trecut puţin pe lângă stâlpul porţii. Minutul 25 a a dus un cartonaş galben pentru CSM la o intervenţie dură la adversar a lui Motoroiu. Perioada de dominare şi de joc relativ bun al CSM se materializează şi pe tabela de marcaj, când în min. 29 Bogdan Ilioiu şutează în interiorul careului şi înscrie în colţul lung pentru 0-1. La numai trei minute distanţă., Motoroiu ratează incredibil de la doi-trei metri de poartă înscrierea celui de-al doilea gol, care pentru CSM ar fi putut însemna desprinderea decisivă pe tabela de marcaj. Şi cum în fotbal ratările se răzbună, în min. 35 gazdele reuşesc să egaleze după o nouă ezitare a lui Gâju la mijlocul terenului. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic demn de consemnat, în afară de schimbarea lui Motoroiu cu Bej în min. 38. 
Imediat după pauză, câmpinenii şi-au creat trei mari ocazii de gol prin Ilioiu (min. 46, 47) şi Georgescu (căpitan al echipei în acest meci) în min. 50, care expediat un şut puternic de la 30 de metri, însă fără rezultat. În faza imediat următoare, Precizia Breaza iroseşte o mare ocazie de gol, după un şut expediat din interiorul careului, respins cu dificultate de Cosmineanu. Minutul 55 aduce înlocuirea lui Grigoraş, accidentat, cu Ionuţ Necula, iar faza imediat următoare o nouă mare ocazie a lui Ilioiu. În minutele 59 şi 62, Dârstaru încearcă poarta adversă printr-un şut puternic de la 30 de metri, iar Ilioiu execută foarte bine o lovitură liberă din lateral şi numai intervenţia de excepţie a portarului brezean a făcut ca mingea să nu ajungă în plasa porţii. Exasperaţi parcă de atâtea ocazii irosite şi mai ales din dorinţa de a înscrie golul victoriei, câmpinenii au început să neglijeze apărarea, iar în min. 65 au fost surprinşi de un contraatac în urma căruia gazdele au marcat pentru 2-1, printr-un şut sec de la 16 metri. În ultimele 20 de minute, CSM a forţat egalarea, însă fără o clarviziune a jocului care să aducă mari probleme în defensiva adversă. Fluierul de final a adus o a doua înfrângere a CSM în acest sezon, însă de data asta una nemeritată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare