Știri

Continuă seria demisiilor din viitorul Consiliu Local. Elena Albu (PNL) renunță și ea la mandatul de consilier

COMUNICAT DE PRESĂ
Stimati campineni, 
Exercitarea libertatii de a-mi alege atitudinea, precum si angajamentul meu in slujba unor valori si principii ,ma determina sa renunt la mandatul de consilier local dobandit cu ajutorul dumneavoastra,in urma alegerilor locale desfasurate duminica 27 septembrie 2020. 
Sunt un om de echipa, dar avand in vedere ca in toata perioada campaniei electorale PNL Campina a ales sa nu se implice, iar unii din membrii au avut o atitudine duplicitara , nu sunt dispusa sa-mi asum , nici macar partial, esecul inregistrat de echipa PNL Campina in aceste alegeri si ca urmare incepand de astazi nu mai sunt membru PNL. 

Multumesc tuturor campinenilor care au votat, indiferent de optiunea lor .Cred ca cei care au ales sa nu isi exercite acest drept nu ar trebui sa se planga si sa ceara implicarea si sprijinul comunitatii. 

Ma bucur in acelasi timp ca am avut prilejul sa il cunosc pe Catalin Florescu si cred ca proiectul lui pentru Campina era menit sa transforme acest oras intr-un oras European si sa indeplineasca dorinta multora dintre noi de a avea copiii Acasa. 
Voi continua sa ma implic in viata orasului, atat cat sanatatea si varsta imi vor permite, prin realizarea unui proiect social de educatie civica si voluntariat,proiect la care ma gandesc de mult timp. 
Cu aleasa consideratie, 
Elena Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare