Știri

Consilierul liberal Florin Frăţilă refuză să mai facă parte din delegaţia care pleacă în Turcia

De mai multe zile se vehiculează prin mediile politice şi administrative că, după ce viceprimarul Ion Dragomir a anunţat că renunţă, din motive personale, să mai facă deplasarea în Turcia, alături de alţi 14 reprezentanţi ai administraţiei locale, şi consilierul liberal Florin Frăţilă a anunţat că refuză să mai participe la această întâlnire anuală organizată de Patronatul Serviciilor Publice din România în perioada 29 august – 6 septembrie.
Motivul l-ar constitui ultimele declaraţii de presă ale primarului Horia Tiseanu, care a avut aprecieri cel puţin ciudate în legătură cu deplasările în străinătate făcute anul acesta. 
  „Faţă de ultimele discuţii pe marginea deplasărilor în străinătate şi mai ales în directă proporţie cu afirmaţiile publice ale primarului Horia Tiseanu, apărute într-un interviu acordat într-o perioadă de  convalescenţă, îmi rezerv dreptul de a refuza din acest moment orice fel de deplasare organizată de administraţia locală fără un temei bine definit, aşa cum lasă de înţeles edilul şef al oraşului. Înţelegând din declaraţiile primarului că domnia sa nu cunoaşte în amănunt rostul acestor deplasări şi că nu este deloc pasionat de stabilimentele all-inclusive de 5 stele, am luat act şi am ales în consecinţă. Găsesc, totuşi, stranie atitudinea primarului, din moment ce toată lumea ştie că în Primărie nu bâzâie nici măcar o muscă fără ştirea dumnealui. Încerc să-i înţeleg ieşirile politicianiste, de acum proverbiale şi chiar situaţia delicată generată de anumite probleme pe care le întâmpină, dar nu doresc să fac parte în nicio situaţie din această făţărnicie, generalizată la toate capitolele şi subcapitolele relaţiilor interumane administrativ – politice” – a declarat Florin Frăţilă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare