Știri

CONPET, alături de Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul General C.F. Ploiești

CONPET continuă demersul de susținere a sistemului medical din România, care se confruntă în această perioadă a pandemiei de COVID-19 cu situații deosebit de dificile, alăturându-se astfel, cu implicare și solidaritate, efortului pe care întreaga societate românească îl depune astăzi pentru a depăși toate obstacolele determinate de noile provocări.
După sprijinul acordat Spitalului Județean de Urgență Ploiești, CONPET susține unitățile medicale suport pentru COVID-19 din județul Prahova, respectiv SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA cu suma de 60.000 lei și SPITALUL GENERAL C.F. PLOIEȘTI cu suma de 40.000 lei, în vederea achiziționării de materiale și echipamente medicale de protecție pentru desfășurarea activității medicale în condiții de maximă siguranță, în contextul epidemiologic actual.
În condițiile stării de urgență instituită pe teritoriul României cauzată de pandemia COVID-19, CONPET S.A. a adoptat o serie de măsuri în vederea prevenirii răspândirii noului virus, cu scopul de a proteja sănătatea angajaților, precum și de a asigura desfășurarea în condiții de siguranță a activității de transport prin Sistemul Național de Transport al Țițeiului, fiind totodată implicată și receptivă la cele mai stringente nevoi ale comunității în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare