Știri

CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Lansarea oficială a candidatului Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu, la funcția de primar al municipiului Câmpina

Joi, 13 august, a avut loc în spațiul generos oferit de grădina de vară a Terasei Muntenia din Câmpina, lansarea oficială a candidatului Alianței pentru Prahova (PSD – PRO România – PPU-SL) pentru funcția de primar al Câmpinei, Nicolae Moisescu. 
Conferința de presă organizată cu prilejul acestui eveniment politic a scos în evidență atât mesajele invitaților organizației PSD Câmpina, senatorul și fostul ministru de externe Titus Corlățean, președintele CJ Prahova Bogdan Toader, președintele interimar al filialei locale a PRO România – Liviu Davidescu, cât și mesajele candidatului Nicolae Moisescu adresate câmpinenilor și al președintelui interimar al PSD Câmpina, consilierul municipal Livia Lupu. 
Mesajul pentru câmpineni al candidatului PSD, Nicolae Moisescu:
„Gândesc această alianţă ca un fel de restartare a motoarelor social-democrate pentru un viitor mai bun al câmpinenilor. Ne vom uni forţele să ducem mai departe şi pe tărâmuri mult mai bune acest oraş frumos, care este al doilea ca mărime din Prahova. Din nefericire, în ultimii 16-20 de ani a avut o conducere locală de dreapta care a stagnat dezvoltarea acestui oraş pentru că a fost o conducere fără viziune şi care a fost marcată de scandaluri de corupţie. Îmi propun împreună cu echipa PSD, împreună cu aliaţii noştri din ProRomânia şi respectiv PPU (social-democrat) să ajungem să creştem acest oraş aşa cum ne dorim cu toţii. 
Programul meu de guvernare locală este un program clar, fără promisiuni ce se bazează pe cinci priorităţi importante pentru oraşul Câmpina: 
– O Câmpină conectată – este o Câmpină care să fie în permanentă discuţie şi în dialog cu cetăţenii oraşului şi ne dorim să digitalizăm toate procesele administrative 
– O Câmpină activă – prin care să încurajăm afacerile şi mediul de afaceri local 
– O Câmpină sănătoasă – dorim, mai ales în contextul actual, să facem investiţii în infrastructură şi în programe locale de sănătate 
– O Câmpină educată şi culturalizată – dorim să promovăm valorile locale şi să avem un acces mai uşor către cultură şi educaţie 
– Restructurarea, modernizarea şi transparentizarea administraţiei locale în folosul câmpinenilor.” 
Mesajul senatorului Titus Corlăţean: 
„Nicolae Moisescu este un candidat care are toată susţinerea Partidului Social Democrat şi a alianţei care s-a format aici pentru a câştiga Primăria Municipiului Câmpina. Este un moment politic important şi voi spune de la bun început că am venit astăzi împreună cu ceilaţi colegi pentru a susţine candidatura dumneavoastră fiind profund convins că prezentăm alternativa cea mai solidă pentru primăria Municipiului Câmpina. În candidatul nostru am descoperit o persoană care a demostrat în viaţa socială şi profesională că este un foarte bun profesionist . Aţi demonstrat în activitatea dumneavoastră că ştiţi să construiţi. România nu a excelat în ultimii ani în modele de construcţie fiind foarte multă tensiune şi dezbinare în ţară, iar domnul Moisescu, profesional, are lucruri deosebite realizate în carieră, iar acest lucru contează în politică. Este o prezumţie extrem de importată pentru o carieră de primar într-un municipiu. Sunteţi cîmpinean provenind dintr-o familie de petrolişti cu o profesie de inginer în care activitatea economică, în domeniul privat, ca manager, conducător, aţi demonstrat lucruri deosebite şi în acelaşi timp sunteţi un om dedicat familiei. Avem nevoie de modele pozitive, de profesionişti, de oameni care ştiu să construiască. Vă felicit şi am toată încrederea că puteţi face lucruri deosebite în interesul comunităţii locale în calitate de primar. 
În al doilea rând, profilul privat este unul care contează în mare măsură, mai ales în viaţa socială când devii o persoană publică. Nu în ultimul rând, am apreciat proiectele pe care le propuneţi şi dincolo de lucrurile importante pe care le-aţi menţionat am apreciat proiectele legate de debirocratizare, de ameliorare a actului de administraţie, de digitalizare. Este nevoie să nu mai pierdem timpul în acte birocratice, să modernizăm această societate. Avem şi am convingerea că prin campanie electorală bună, cu un candidat pe care îl respectăm şi pe care îl susţinem la nivelul PSD şi al alianţei, putem să câştigăm şi vom câştiga aceste alegeri. Invit cetăţenii municipiului să gândească foarte serios, să fie prezenţi la alegeri, să vină să voteze candidatul PSD şi al Alianţei pentru Prahova la alegerile din Municipiul Câmpina”. 
Mesajul președintelui CJ Prahova Bogdan Toader: 
„Trebuie să recunosc că vin mereu aici, în Câmpina, cu mare drag, iar în această ipostază îmi place să vin și mai mult pentru că trebuie să anunțăm această Alianță pentru Prahova. Așa cum bine cred că știți d-l Moisescu Nicolae, candidatul Alianței pentru Prahova și d-l Davidescu, reprezentantul ProRomânia și candidatul pentru Consiliul Municipal Câmpina, au înțeles și au făcut posibilă această alianță, au discutat proiectele pe care doresc să le implementeze în Câmpina și eu cred că împreună vor veni în fața câmpinenilor cu un program solid. 
Câmpina are nevoie de un refresh, de un restart și au nevoie de seriozitate, iar d-l Moisescu asta reprezintă, un om serios, un om pragmatic, un om care a dovedit de-a lungul timpului în toate funcțiile pe care le-a îndeplinit că este în stare de orice lucru pe care şi-l propune, că este în stare să aducă schimbarea în Câmpina. Cred că în această echipă, în cadrul acestei alianţe, Câmpina va avea rezultatul pe care toţi câmpinenii şi-l doresc, acela de a schimba faţa acestui municipiu care a rămas mult în urmă, din păcate, în ultimii 12 ani. Eu am încredere în această echipă, o să vin cu mare plăcere să-i susţin şi le promit că în postura de preşedinte de Consiliu Judeţean, din data de 28 septembrie încolo îi voi sprijini cu siguranţă în toate proiectele pe care dumnealor le vor propune câmpinenilor. Şi nu în ultimul rând, le pot spune că nu doar eu îi voi susţine, ci şi domnul Corlăţean şi ceilalţi colegi de la Bucureşti pentru că Câmpina chiar are nevoie de sprijinul tuturor”.
CÂMPINA – AGENDA ELECTORALĂ 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare