Știri

Conducerea clubului Unirea Câmpina răspunde atacurilor viceprimarului Ion Dragomir

La ultima şedinţă a Consiliului Local, viceprimarul Ion Dragomir a anunţat că demisionează din funcţia de membru în Comitetul Director al clubului Unirea Câmpina. De asemenea, Ion Dragomir a adus mai multe reproşuri şi critici în legătură cu finanţarea de 287.424 de lei solicitată Consiliului Local, pentru susţinerea echipei în returul acestui campionat, de către conducerea Unirea Câmpina, club apropiat de administraţia Tiseanu, cu care municipalitatea a încheiat un contract de asociere în februarie 2011.
Numărul 2 din Primărie s-a arătat surprins de valoarea unor sume solicitate, cum ar fi cele privind medicamentaţia sportivilor, cerând, de asemenea, ca indemnizaţiile celor din conducerea clubului să fie plătite de către finanţatorii privaţi ai grupării sportive: Mărgărit Ciobotaru, Bogdan Mănescu şi Dan Enescu. Primii doi fac parte şi din Comitetul Director, alături de primarul Horia Tiseanu şi consilierul municipal Dan Telegescu.
Ca răspuns la criticile aduse de viceprimar, principalul finanţator, Mărgărit Ciubotaru, a invitat jurnaliştii câmpineni la o conferinţă de presă, în cadrul căreia a dat o replică acuzaţiilor şi criticilor aduse patronatului şi conducerii echipei. Ciubotaru a început prin a aminti poziţia fruntaşă ocupată de Unirea, locul I, la opt puncte diferenţă de a doua clasată în clasamentul Ligii A, primul eşalon al fotbalului judeţean.  El a mai subliniat, de asemenea, că echipa pe care o finanţează are mari şanse de a accede în Liga a III-a, adică a treia divizie a fotbalului naţional. “Echipa noastră a cheltuit cei mai puţini bani dintre toate echipele care speră să promoveze în divizia C”, le-a spus Ciubotaru jurnaliştilor prezenţi, explicând modul cum poate cheltui fondurile de finanţare o echipă, în general, dar şi echipa Unirea, în special. “Dl Dragomir s-a mirat de banii ceruţi pe medicamente şi pe unguente, opinând că noi nu folosim aşa ceva, cu toate că şi echipele comunale au asemenea dotări. Vă voi arăta trusa medicală aflată în dotarea clubului şi vă asigur că niciun jucător al echipei nu intră pe teren până nu i se face masaj de încălzire cu diferite unguente. Noi avem facturi pentru tot ce am cumpărat, iar ca să înlăturăm orice suspiciune, cred că municipalitatea ar face bine să desemneze o persoană care să se ocupe cu urmărirea cheltuirii fondurilor pe care le primim pentru finanţarea echipei. Noi, românii (şi prin români, mă includ şi pe mine), când vrem să facem un lucru bun, se găseşte mereu o persoană răutăcioasă care să încerce să tragă lucrurile bine făcute în jos. Pentru câteva milioane de lei, indemnizaţiile celor din Comitetul Director, este păcat că se încearcă să se distrugă această echipă. Şi vă spun cinstit, dl. viceprimar Dragomir ne-a învăţat să nu trecem sumele respective ca salarii, ci ca indemnizaţii. Dl. Dragomir s-a sucit la 180 de grade şi nu înţeleg de ce. Eu îl respect, în continuare, dar asta nu înseamnă că nu pot să-mi exprim un punct de vedere”, a mai declarat Mărgărit Ciubotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare