Știri

Concretul lui Liviu Briciu. Proiecte de dezvoltare durabilă pentru Câmpina

Prezent în studioul Oglinda de Azi, Liviu Briciu, candidatul Partidului Oamenilor Liberi (POL) la funcția de primar al Câmpinei, vorbește cu bunul simț al omului aflat la vârsta deplinei maturități, realizat în viața profesională și personală, ancorat în realitățile unui oraș înfloritor altădată, dar cu multe probleme în prezent. 
După ce în prima parte a interviului video, Liviu Briciu a vorbit despre metehnele sistemului politico-administrativ actual, cu referire directă la administrația publică câmpineană, astăzi explică pe înțelesul tuturor ce-și propune să facă dacă ar ajunge primarul localității în care s-a născut și ce crede că poate să realizeze concret, cu multă muncă, fără promisiuni deșarte, cu viziune asumată. 
„Cred că evoluția noastră în oraș nu va ajunge nicăieri dacă primarul pe care îl alegeți vă promite că asfaltează și pune becuri. (…) Mie îmi este rușine să spun unui om, în campania electorală, că am să asfaltez. O primărie trebuie să facă obligatoriu lucrurile astea. (…) Aș vrea să redefinesc cuvântul viziune, care se folosește în aceste zile de campanie, pentru că viziunea nu înseamnă să ieși pe stradă și să-i întrebi pe cetățeni ce vor; viziunea este un lucru pe care ți-l asumi, este al tău, este gândit de tine în folosul cetățenilor și care va avea un rezultat pozitiv sau negativ”.
Urmăriți mai jos partea a doua a interviului pe care Liviu Briciu l-a acordat în exclusivitate publicației noastre. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare