Știri

CLUB FEMINA la cea de-a şasea întâlnire

Clubul Femina, constituit în luna octombrie a anului 2012 sub egida Asociaţiei non-profit Pro Câmpina, a ajuns la cea de-a şasea sa manifestare lunară şi s-a impus deja în societatea câmpineană ca un sine qua non. Constanţa şi energia cu care au fost organizate întâlnirile demostrează seriozitatea si consecvenţa membrelor şi colaboratoarelor clubului.
Marţi, 26 martie, în ciuda zăpezii care se cernea cu încăpăţânare, întâlnirea se voia “cu miros de primăvară”, aşa cum spun şi minunat sună versurile chitaristului şi solistului Tituş Constantin, care împreună cu Iulia Em au delectat cu muzica lor atmosfera întâlnirii, în calitate de invitaţi de onoare ai acestei manifestări sociale, neuitând să cânte şi în memoria ziaristei Carmen Negreu, dedicându-i piesa intitulată “I will fly when I die”.
Pentru a treia oară consecutiv, Club Live a găzduit invitaţii Clubului Femina, iar pe notele celor doi artişti mai sus menţionaţi s-a desfăşurat un atelier de machiaj susţinut de colaboratoarele Clubului Femina: Nicoleta Adina Ilie, Elena Păun şi Ioana Dinescu.
Preşedintele clubului, Irinel-Ana Dumitraşcu, a prezentat bilanţul realizărilor avute până acum şi obiectivele propuse pentru viitor, şi-a exprimat via speranţă de a avea curând un sediu al clubului şi a vorbit despre proiectele şi activităţile asociaţiei. Tocmai de aceea, Asociaţia Pro Câmpina merită felicitări pentru consecvenţa cu care reuneşte câmpinenii în acţiunile clubului şi felul în care îţi susţine proiectele!
Următoarea întâlnire va avea loc miercuri, 24 aprilie, în sala mică a Casei de Cultură “Geo Bogza”, cu siguranţă fără fulgi de nea, dar foarte probabil cu picături de ploaie, artă (vernisaj pictură) şi psihologie (invitată d-na psiholog Nuşa Bugeac). Iulia DUPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare