Știri

Chiar vin banii prin HidroPrahova?!

Se pare că da, zonei Câmpina – Băneşti fiindu-i alocată suma de 15 milioane de euro pentru o staţie de epurare modernă.
Secretarul Primăriei Câmpina, Paul Moldoveanu, care este şi reprezentantul administraţiei locale în Adunarea Generală a Acţionarilor de la HidroPrahova, a anunţat la ultima conferinţă de presă de la „Casa cu Grifoni” că „la şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul acestei luni, pe ordinea de zi va fi introdus un proiect de hotărâre care reprezintă unul dintre primii paşi pentru începerea investiţiei HidroPrahova la Câmpina. Este vorba de un studiu de fezabilitate pentru proiectul de amploare al HidroPrahova şi am promisiunea că lucrările vor fi demarate cu aglomeraţia urbană Câmpina-Băneşti. Cum, însă, lucrările propriu-zise de la Băneşti sunt destul de mici, cea mai mare parte a investiţiei de 15 milioane euro va avea loc la Câmpina. Se intenţionează începerea lucrărilor chiar în acest an, iar cele mai importante investiţii vor fi în staţia de epurare”.
La rândul său, primarul Horia Tiseanu a ţinut să adauge: „Este o veste foarte bună, pentru că eram obligaţi să modernizăm staţia de epurare, altminteri riscam amenzi drastice. În plus, aceasta devine cea mai importantă investiţie care se realizează în Câmpina, având o valoare de aproape 15 milioane euro, devansând astfel lucrarea de modernizare a Căii Dacia, o lucrare de 6 milioane euro”.
Cel mai probabil, va fi vorba despre o staţie comună de epurare pentru Câmpina şi Băneşti, care va fi amplasată în apropierea podului peste râul Doftana şi va asigura epurarea apelor din întreaga zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare