Știri

Capela Cimitirului Bobâlna, inaugurată de autoritățile locale

Ieri, 15 septembrie, reprezentanții administrației locale au efectuat recepţia lucrărilor de extindere a Cimitirului uman Bobâlna. 
Din lucrările de extindere asupra capelei cimitirului au făcut parte: consolidarea corpurilor de clădire capela C1 şi C2, finisaje interioare şi exterioare în suprafaţa de 90 mp şi construirea de vestiare dotate cu duşuri şi grupuri sanitare publice în suprafaţa de 54 mp. 
„Astăzi avem ocazia să inaugurăm Capela cimitirului Bobâlna, o lucrare mult aşteptată de câmpineni. Este o lucrare care a fost realizată cu multă seriozitate şi din capela veche au rămas doar cărămizile. Totul s-a refăcut, începând de la acoperiş până la pavajele cu gresie din capele. În acest moment avem o capelă civilizată, cu birouri, cu vestiare şi cu spaţii sanitare care înainte erau deficitare sau deloc. Sper că acest cimitir, care are o tradiţie deosebită în municipiul Câmpina, va fi mai bine pus în valoare” – a declarat primarul oraşului, Horia Tiseanu. 

Alte detalii am aflat de Ioan Pițigoi, viceprimarul muncipiului Câmpina: „Avem o capelă nouă, funcţională la standarde europene, dotată cu aer condiţionat, cu iluminat de calitate şi încălzire pe măsură. Avem grupuri sanitare, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, avem vestiare unde se pot desfăşura activităţile conexe ale acestei capele şi ale administraţiei cimitirului. Este o lucrare pe care împreună am reuşit să o inaugurăm şi sunt multe alte lucrări pe care, în aceşti patru ani, administraţia condusă de domnul primar Tiseanu şi ajutată de mine, le-a realizat. Suntem mândri şi lucrăm în interesul oamenilor din Câmpina”. 
Valoarea totală a lucrării a fost de 331.409,93 lei, dintre care echipamentele au costat 6.059,99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare