BREAKING NEWSȘtiri

Candidat unic și consens general la alegerile din PNL Câmpina

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat Adunarea Generală de alegeri la PNL Câmpina, în urma cărora a fost ales, cu 49 de voturi din 81 posibile, noul președinte al organizației, Marian Nistor, directorul Serviciului public Piața Centrală din Câmpina. În cuvântul său mobilizator, de dinainte de vot, Nistor a ținut, printre altele, să le mulțumească lui Horia Tiseanu, fostului președinte al organizației locale și în mod special lui Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova. ”Îi mulțumesc domnului președinte Iulian Dumitrescu pentru susținerea acordată în organizarea acestor alegeri. Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă puternică la Câmpina și că putem să construim o organizație  care să câștige alegerile locale în 2024. Îi mulțumesc, de asemenea, fostului președinte al PNL Câmpina, Horia Tiseanu, de la care am avut cu toții de învățat. Este un profesionist în materie de administrație publică”.

Imediat după încheierea procedurilor de vot, în urma cărora unicul candidat, Marian Nistor, a fost validat în funcția de președinte, Dorin Tudora, președintele CODA al PNL Prahova, care a prezidat și ședința adunării generale de alegeri, a declarat la rândul său: ”Aveți grijă de noul d-voastră președinte. Aici, la Câmpina, trebuie să punem bazele unei noi organizații și numai împreună putem face asta!”

Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, de data aceasta mult mai conciliant în declarații, comparativ cu ședința de alegeri din 7 iulie, atunci când prin decizia CODA nu a avut dreptul că candideze, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor prezenți, subliniind că ”de acum înainte trebuie să ne ocupăm serios de organizarea partidului, să nu se mai repete ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu acea situație confuză legată de banca de date” și că ”nu e nimeni de vină pentru ceea ce s-a întâmplat”.

Componența noului Birou Politic al PNL Câmpina este următoarea: Președinte – Marian Nistor; Vicepreședinți – Florin Marcu, Gheorghe Sandu, Horia Tiseanu, Viorel Bondoc, Marian Dulă, Mihai Boeru; Membri – Gabriel Radu, Alexandra Mușat, Florinița Dulă, Lucreția Nica, Laura Perian, Ion Oprea, Daniela Mihart; Secretar trezorier – Liliana Hurhui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare