BREAKING NEWSȘtiri

Telenovela alegerilor din PNL Câmpina continuă! Marian Nistor, singurul candidat înscris pentru funcția de președinte

Alegerile din PNL Câmpina s-au transformat într-o adevărată telenovelă după ce marți, 13 iulie, odată cu expirarea noului termen stabilit de CODA al PNL Prahova pentru depunerea candidaturilor la funcțiile politice rămase vacante în urma dizolvării Biroului Politic Local, singurul candidat înscris în cursa pentru obținerea funcției de președinte a rămas Marian Nistor, fost consilier local și județean, actualmente director al Pieței Centrale din Câmpina.
Vă reamintim că pentru alegerile programate în data de 7 iulie se înscriseseră în cursa pentru obținerea funcției de președinte Alexandru Vane, subprefect de Prahova și Marian Nistor, celui din urmă fiindu-i respinsă candidatura de către CODA printr-o decizie pe care acesta a contestat-o. „Am depus două contestații, una la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL la nivel național și alta la Comisia de Organizare a Congresului Național, prin care arăt, cu documente, că respingerea candidaturii mele nu respectă prevederile statului și este abuzivă. În plus, am contestat și candidatura d-lui Alexandru Vane pentru funcția de președinte al PNL Câmpina, pentru că nu cu mult timp în urmă acesta a participat și a votat și la alegerile organizației PNL Ploiești. Statutul nu permite să votezi în două organizații diferite ori acolo unde îți cere partidul. Cu toate astea, candidatura lui Alexandru Vane a fost validată, iar a mea a fost respinsă” – declara Nistor în 7 iulie.
Ulterior, pe fondul lipsei de cvorum, liberalii au amânat alegerile de la Câmpina pentru data de 16 iulie, organizând o a doua sesiune de înscrieri pentru funcțiile rămase vacante în BPL. Până marți, 13 iulie, ora 20.00, termenul limită stabilit pentru depunerea cererilor de înscriere, și-au depus candidatura următorii: pentru funcția de președinte – Marian Nistor; pentru funcțiile de vicepreședinți – Florin Marcu, Gheorghe Sandu, Horia Tiseanu, Viorel Bondoc, Marian Dulă, Mihai Boeru; pentru funcția de secretar trezorier – Liliana Hurhui; pentru funcțiile de membri – Alexandra Mușat, Florinița Dulă, Lucreția Nica, Gabriel Radu, Laura Perian, Ion Oprea, Daniela Mihart.
Potrivit buletinelor de vot tipărite pentru ședința anterioară de alegeri, din 7 iulie, pentru funcția de membru în Biroul Politic erau înscriși: Georgeta Constandache, Mirela Deftu, Marian Dulă, Florinița Elena Dulă, Ionuț Alexandru Flip, Florian Milu și Elena Stoian, pentru funcția de secretar trezorier: Viorel Stroe, pentru funcțiile de vicepreședinți: Florin Marcu, Dan Nica, Rodica Papuc, Gheorghe Sandu și Horia Tiseanu, iar pentru funcția de președinte Alexandru Vane.
De remarcat faptul că, în noul context, mulți dintre cei care mai aspirau la o funcție în partid cu o săptămână în urmă au renunțat acum la candidatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare