Știri

Campania “Sport pentru viaţă” – eveniment sportiv caritabil în comuna Cornu

Duminică, 21 decembrie, la ora 12.00, la Sala de Sport a comunei Cornu se va desfăşura un eveniment sportiv-caritabil intitulat „Sport pentru viaţă”.  Iniţiatori sunt Primăria şi Sala de Sport a comunei Cornu. Obiectivul principal al acestui eveniment este strângerea de fonduri  necesare operaţiei de transplant medular pentru Bianca Ichim.
La intrarea în Sala de Sport, spectatorii şi sportivii vor depune, în urna special amenajată, o sumă de bani (în măsura posibilităţilor fiecăruia), urmând ca fondurile obţinute să fie donate pentru a o ajuta pe Bianca.
Programul evenimentului va cuprinde: o competiţie locală de fotbal, pe cartiere, demonstraţii de karate şi de dans modern cu sportivii ACS KOKKI din Cornu, tenis de masă şi un meci de fotbal al veteranilor din Cornu (Old Boys Cornu). 
Despre Bianca Ichim
Ichim Bianca Alexandra este o tânără plină de viață, în vârstă de numai 16 ani, din Cornu (Prahova), ce a fost diagnosticată recent cu  o formă rară de cancer: LIMFOM HODGKIN cu celularitate mixtă. Din păcate părinții ei nu au posibilitate financiară și abia dacă o pot duce la București pentru tratament, iar cumpărarea medicamentelor necesare devine din ce în ce mai greu de realizat. Singura ei șansă este un tratament medicamentos cu citostatice, urmat de un transplant medular de la un donator compatibil. Această operație se poate realiza într-o clinică specializată din Italia, costul tratamentului ridicându-se la peste 100.000 de euro. Progresele în diagnosticul şi tratamentul limfomului Hodgkin au oferit persoanelor cu acest diagnostic şansa unei  recuperări complete, iar prognosticul continuă să se îmbunătăţească pentru persoanele care suferă de această maladie.
Acum viața acestui copil depinde de tine. Prietenii și familia îi sunt aproape. Poți fi și tu, donând în contul: RO39BRDE300SV94002743000 – Ichim Madalina. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare