Știri

Bal de Hollywood organizat de elevii Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu”

Vineri, 13 decembrie, a avut loc, la Casa de Cultură „Geo Bogza”, Balul Bobocilor din CNNG, un show de excepție, având ca protagoniști 18 boboci minunați, care ne-au cucerit, prin frumusețe, ținută, creativitate și foarte multă dăruire.
Spectacolul din acest an a fost organizat de Iarina Huțu și Daria Dimitrescu și coordonat de Maria Moga si Radu Postolachi (Altu), cu sprijinul conducerii și profesorilor din Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”. În organizare au fost implicați 80 de elevi din CNNG, care la final, au primit câte o diplomă pentru contribuția avută în cadrul acestui proiect, din partea Asociației Părinților, condusă de doamna Anca Huțu.
Tema balului – Hollywood, s-a dovedit o alegere inspirată, prin show-ul extraordinar, oferit atât celor peste 600 de spectatori din sală, cât și celor câteva mii din fața ecranelor, balul putând fi urmărit și pe site-ul dedicat special acestui eveniment. 
Anul acesta, spectacolul s-a desfășurat sub forma unei gale, mai precis Gala Premiilor OSCAR. Au fost nominalizate 9 dintre cele mai cunoscute filme din toate timpurile: DIRTY DANCING, BOHEMIAN RAPSODY, FOOTLOSE, TROIA, THE GREATEST SHOWMAN, TOP GUN, PIRAȚII DIN CARAIBE, CAMP ROCK și FANTOMA DE LA OPERA. 
Fiecare pereche de boboci și-a ales un film pe care a trebuit să-l transpună cu măiestrie în probele de dansuri individuale și pantomimă, dar și prin costume cât mai relevante pentru personajele interpretate și decoruri inedite. În spatele fiecărui cuplu de boboci a stat câte o echipă de traineri, care a avut o mare contribuție, pe lângă organizatori, coordonatori, restul staff-ului, coregraf, DJ și fotografi, în realizarea unui show în adevăratul sens al cuvântului. 
Tot în cadrul acestui spectacol au cântat trupele formate din Valentin Steria, Glonțaru Alexandru, Suță Vlad, Chiriță Delia, Alexandra Mocanu și Andrei Leotescu (Angel Power) și solistele Evelina Manole, Sabina Tăleanu, toți elevi talentați ai Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”. 
Coregrafia spectacolului i-a aparținut Dianei Uță Ionescu, iar invitată specială la dansul sincron a fost micuța Maria, membră a trupei de dans DiaFun. 
Responsabil de sonorizare, muzică și efecte speciale a fost Andrei David, fotografiile și filmările au fost realizate de Vlad Pahonțu și Cătălin Stoica, iar filmarea video a fost realizată de Mihai Poenaru. 
Grafica materialelor de promovare și a ecusoanelor celor din organizare a fost realizată de elevul Alin Pitulică, iar website-ului a fost creat de elevul Ibrahim Khalil.
Prezentatorii acestui show de excepție au fost Sarah Crăciun și Andrei Bobescu. 
Evenimentul a fost organizat sub umbrela Asociației de Părinți de la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, asociație reprezentată de Anca Huțu, care a fost alături de elevi la toate repetițiile, care i-a ajutat și i-a îndrumat pe parcursul celor trei luni de pregătiri. 
După trei ore de spectacol, juriul, format din d-nele profesor Raluca Cîrstea, Nataly Coman, Loredana Nicolescu, d-na Mihaela Faur – cenzor al Asociației Parinților și d-l Răzvan Oprescu, reprezentantul 5toGO Câmpina, a deliberat:
Miss Boboc 2019 – Maria Popa
Mister Boboc 2019 – Andrei Iatan
Locul al II-lea – Tania Briscan și Mihail Mihalache
Locul al III-lea – Daria Soare și Rareș Gherman
Miss Popularitate – Daria Soare
Mister Popularitate – Andrei Iatan
Miss Naturalețe – Ingrid Hosu
Mister Naturalețe – Andrei Soare
Miss Atitudine – Livia Șoldan
Mister Atitudine – Victor Petcu
Miss Eleganță – Ioana Pantilie
Mister Eleganță – Eric Irimia
Miss Spontaneitate – Corina Neacșu
Mister Spontaneitate – Mathias Fluierași
Cea mai bună dansatoare – Cristina Ureche
Cel mai bun dansator – Levi Stănescu
Cea mai bună actriță – Andreea Neacșu
Cel mai bun actor – Mario Ioniță
Câștigătorii au fost premiați cu diplome, statuete de OSCAR și cadouri din oartea sponsorilor.
Se cuvin a fi aduse felicitări profesorilor îndrumători, elevilor din organizare, sponsorilor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment (ELSTAR, AVON, FLORĂRIA JAQUELLINE, ZONE CONSTRUCT, MILIA, MEDIMFARM, 5toGO, BCR, COFFE SHOP, MANLEX, AUTOPROF, MANRO, ARTISTES, BOUTIQUE, INBOX SOLUTION), Asociației Părinților Elevilor din CNNG și părinților care au fost tot timpul alături, Casei de Cultura „Geo Bogza” pentru găzduire si suport, precum şi Poliției Locale Câmpina, care a asigurat desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare