Știri

Au fost demarate controale în şcoli înaintea începerii cursurilor

Printr-un ordin al Prefectului județului Prahova a fost constituită o comisie mixtă pentru verificarea stadiului de pregătire a unităților de învățământ pentru defășurarea în bune condiții a anului școlar 2020 – 2021, a informat astăzi Prefectura Prahova. 

Comisia de inspecţie este alcătuită din reprezentanți ai ISJ Prahova, ai DSP Prahova, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Instituției Prefectului Prahova. 
Conform Ordinului, verificările se derulează în perioada 31 august – 10 septembrie 2020 și sunt efectuate, prin sondaj, la unități didactice din toate ciclurile educaționale. Reprezentanții Comisiei vor analiza toate aspectele în conformitate cu propriile competențe și în acord cu prevederile legale în vigoare. 

Integratorul rezultatelor acestor controale este Inspectoratul Școlar Județean Prahova care va întocmi un raport cu privire la verificările efectuate și pe care îl va prezenta domnului Prefect al județului Prahova, în data de 11 septembrie 2020. 
La nivelul județului Prahova, potrivit datelor centralizate de ISJ, funcționează 216 unități de învățământ cu personalitate juridică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare