Știri

“Atelier Ana Maria Ilica” la Club Femina

Joi, 31 ianuarie, a avut loc o nouă întâlnire a membrelor Clubului Femina şi ale Asociaţiei Pro Câmpina. De data aceasta, organizatoarele au propus membrelor clubului, precum şi celorlalte invitate, un program artistic în premieră în oraşul nostru: un atelier de pictat articole vestimentare, sub îndrumarea artistei Ana Maria Ilica.
Ana Maria Ilica, fostă economistă în cadrul unor companii multinaţionale, este, de câţiva ani,  o artistă consacrată, care pictează cu sufletul, exprimându-şi emotiile şi sentimentele cu ajutorul culorilor, ea fiind semnatara a peste 110 pânze lucrate în ulei şi acril, precum şi creatoarea a numeroase opere vestimentare pictate manual.

Atelierul, organizat la iniţiativa Clubului Femina şi a Asociaţiei Pro Câmpina, s-a desfăşurat în incinta Casei Tineretului, în acordurile muzicale oferite de băieţii de la Club Live. Membrele şi invitatele Clubului Femina au avut parte de o experienţă de neuitat, alegându-se şi cu câteva piese de vestimentaţie originale, pictate manual chiar de ele, sub îndrumarea artistei Ana Maria Ilica.
Urmatoarea întâlnire a Clubului Femina va avea loc în data de 27 februarie, în aceeaşi locaţie, în parteneriat cu Club Live, întalnire la care invitaţii vor avea parte de o seară muzicală surpriză. La eveniment sunt aşteptate şi câteva personalităţi de marcă ale scenei politice câmpinene.
Informaţii despre evenimentele şi activităţile organizate de Clubul Femina găsiţi şi pe www.clubfemina-procampina.blogspot.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare